21.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Πως δημιουργήθηκε το Instagram

    Illustrations Of Facebook Inc.'s Instagram As App Changes Its Look

    Ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα όσα ανέφεραν ο Kevin Systrom και ο Mike Krieger, συνιδρυτές του Instagram, οι οποίοι συμμετέχοντας σε μια ομιλία στην έκθεση SXSW, έκαναν μια σύντομη ιστορική ανάδρομη της προέλευσης του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου.

    Μεταξύ άλλων, οι Systrom και Krieger, μοιράστηκαν το τι τους οδήγησε στο να προσθέσουν τις Ιστορίες στο Instagram. Το Snapchat κυκλοφόρησε τα Stories το 2013, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους χρήστες να μοιράζονται τη στιγμή, με όσους τους ακολουθούσαν. Όπως ήταν λογικό, το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό γνώρισε μεγάλη επιτυχία, και μάλιστα άμεσα.

    Σύμφωνα με τους ιδρυτές του Instagram, για μεγάλο χρονικό διάστημα τα προφίλ των χρηστών της εφαρμογής ήταν γεμάτα με συνδέσμους προς το Snapchat. Οπότε, έγινε γρήγορα σαφές στην εταιρεία ότι οι άνθρωποι προσπαθούσαν να ενώσουν, κατά κάποιο τρόπο, τα δύο κοινωνικά δίκτυα.

    Έτσι στα τέλη του 2016, το Instagram αποφάσισε να δώσει στους χρήστες αυτό που ήθελαν δημιουργώντας τη δική του εκδοχή των ιστοριών του Snapchat. Ή με άλλα λόγια, απλώς αντέγραψε το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό, ώστε να αποτρέψει τους χρήστες να πατάνε σε συνδέσμους οι οποίοι τους μετέφεραν σε μία άλλη εφαρμογή.

    Tο Instagram προσέφερε άμεσα στους χρήστες του αυτό που επιθυμούσαν, και ταυτόχρονα τους “απέτρεψε” να το εγκαταλείψουν. Έτσι, το Instagram γνώρισε ακόμη μεγαλύτερη άνοδο, και το Snapchat μία τεράστια πτώση.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles