22.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Πώς ένα iPhone έσωσε τη ζωή μιας γυναίκας στην επίθεση του Λας Βέγκας

    Μια γυναίκα δήλωσε πρόσφατα πως ένα smartphone της έσωσε τη ζωή, καθώς μία σφαίρα καρφώθηκε στο iPhone της, κατά τη διάρκεια της πρόσφατης επίθεσης σε συναυλία στην περιοχή του Λας Βέγκας. Η γυναίκα, τα στοιχεία της οποίας παραμένουν προς το παρόν άγνωστα, συμμετείχε στο μουσικό φεστιβάλ, στο οποίο σημειώθηκε το μεγαλύτερο μακελειό στην σύγχρονη ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών. Λίγο μετά τους πυροβολισμούς, άρχισε να τρέχει πανικόβλητη μέχρι που σταμάτησε ένα ταξί.

    iPhone-Stops-Bullet

    Η ίδια διηγήθηκε την ιστορία της στον οδηγό, ο οποίος, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, τράβηξε μια φωτογραφία της συσκευής. Έπειτα αυτή ανέβηκε στο Twitter, από τον Jason K. Morrell, Executive Producer του CNN. Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία, το iPhone 7 Plus, φαίνεται να έχει υποστεί σημαντική ζημιά στη θύρα φόρτισης της συσκευής, ωστόσο η ίδια η γυναίκα στάθηκε πιο τυχερή και κατάφερε να βγει αλώβητη από το περιστατικό.

    Προς το παρόν, οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες και δε γνωρίζουμε πώς κρατούσε το iPhone, αν ήταν μέσα στην τσάντα ή την τσέπη της. Πάντως, ο Jason Morrell, που γνωστοποίησε τη φωτογραφία, αναφέρει ότι το μετέφερε στο χέρι, όταν χτύπησε η σφαίρα πάνω στη συσκευή, λίγα εκατοστά από το σώμα της κοπέλας. Συνολικά, 59 άτομα σκοτώθηκαν σε αυτήν την επίθεση και άλλα 500 τραυματίστηκαν.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles