12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Πώς γίνεσαι πρωθυπουργός (για 2 μέρες) σε ηλικία… 12 ετών;

    Ένα παιδί 12 ετών στην Αυστραλία θεώρησε ότι αξίζει τον τίτλο του πρωθυπουργού και βρήκε τον τρόπο να το κάνει. Πώς; Αποφάσισε να το γράψει στη Wikipedia!

    orley-1

    Όπως διαβάζουμε στo secnews.gr, ο Orley Fenelon καταγράφηκε ως ο 30ος πρωθυπουργός της Αυστραλίας στη Wikipedia, κάτι βέβαια που κράτησε μόνο 2 ημέρες! Δίπλα στον Tony Abbott, στην Julia Gillard, την πρώτη γυναίκα πρωθυπουργό της χώρας και στον Kevin Rudd, τον πρωθυπουργό που μιλάει άπταιστα κινέζικα!

    Ο μικρός απέκτησε πολύ γρήγορα παράλογο επίπεδο δημοτικότητας κι επισκίασε τον τρέχοντα πρωθυπουργό Malcolm Turnbull εν αγνοία του. Ο Fenelon έγινε κεντρικό θέμα σε όλα τα μέσα στην Αυστραλία τα οποία μίλαγαν για το πως άλλαξε τον κόσμο.

    Ο μικρός Fenelon δήλωσε ότι δεν περίμενε αυτό το αστείο στη Wikipedia που έκανε με τους φίλους του να κάνει το γύρο του κόσμου. Είπε ότι είχε κάνει παρόμοιες φάρσες και στο παρελθόν, αλλά δεν είχαν τραβήξει τόσο την προσοχή.

    “Απλά βαριόμουνα και ψάχναμε να κάνουμε ένα αστείο με τους φίλους μου. Είπαμε να κάνουμε κάποιο αστείο σχετικό με τον πρωθυπουργό! Εγώ και κάποιο φίλοι μου επεξεργαζόμασταν κάποιες σελίδες στη Wikipedia κι έτσι είπαμε να κάνουμε εκεί την φάρσα. Πίστευα απλά ότι ήταν κάτι χαζό στο Internet, θα έπαιρνα κάποια likes στο Instagram και μετά από λίγο όλοι θα το ξέχναγαν!”

    Αλλά από ότι φαίνεται το Internet δεν το ξέχασε και ο 12χρονος πρωθυπουργός έγινε viral!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles