16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Πώς να βρείτε και να αξιοποιήσετε τις συντομεύσεις που θα σας λύσουν τα χέρια στο Gmail και το Inbox

    Η χρήση του Gmail ώρες-ώρες σας δυσκολεύει. Κι αυτό γιατί π.χ. για να γράψετε ένα μήνυμα πρέπει να αφήσετε το πληκτρολόγιο, να πιάσετε το mouse ή το trackpad, να βρείτε το σημείο στη σελίδα του Gmail, να κάνετε click σ’ αυτό και μετά να επιστρέψετε και πάλι τα χέρια στο πληκτρολόγιο. Κουραστικό! Και κάπου εδώ, όπως σε όλες τις περιπτώσεις που σας κουράζει η εναλλαγή πληκτρολογίου/mouse, έρχονται να βοηθήσουν οι συντομεύσεις. Πώς θα βρείτε τις κυριότερες συντομεύσεις του Gmail (αλλά και του νέου Inbox) λοιπόν και θα τις χρησιμοποιήσετε;

    Θα το κάνετε πολύ απλά: Πατώντας “Shift” και “?”!

    keyboard-shortcuts
    Συντομεύσεις πληκτρολογίου Gmail.

    – Στο Gmail, κάποιες συντομεύσεις πληκτρολογίου είναι ενεργοποιημένες από προεπιλογή, αλλά είναι χρήσιμες μόνο όταν βρίσκεστε ήδη μέσα στη σύνθεση ενός μηνύματος. Θα βρείτε περισσότερες επιλογές για την πλοήγηση και τη διαχείριση των εισερχομένων σας, ωστόσο θα πρέπει να τις ενεργοποιήσετε. (Πατήστε “Enable” στο σημείο που γράφει “The following keyboard shortcuts are currently disabled.”)

    – Στο Inbox, μπορείτε να ενεργοποιήσετε συνολικά όλες τις ειδοποιήσεις (τις βρίσκετε πάλι με Shift και ?)

    Οι εντολές σε Gmail και Inbox είναι διαφορετικές, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις υπάρχουν ομοιότητες.

    ks
    Συντομεύσεις πληκτρολογίου Inbox.

    Ρίξτε μία ματιά στις συντομεύσεις ώστε να μάθετε αυτές που χρειάζεστε και να τις χρησιμοποιείτε για πιο εύκολη πλοήγηση από ποτέ στην υπηρεσία email της Google.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles