16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Πως να φτιάξεις ένα home cinema με κάτω από 100 ευρώ!

    Το home cinema είναι το όνειρο που από μικροί είχαμε για το σαλόνι μας και πλέον είναι πολύ εύκολο να πετύχουμε, αν έχουμε το χώρο και τα χρήματα. Ωστόσο, υπάρχουν και λύσεις οικονομικές, αλλά αποδοτικές, ώστε να διψήφιο ποσό να απολαμβάνουμε τις αγαπημένες μας ταινίες, μόνοι, με το αμόρε ή με τους φίλους! Αλλά και τις σειρές μας, τα βίντεό μας, τους αγαπημένους μας αγώνες μπάσκετ-ποδοσφαίρου, ό,τι θέλουμε…

    mini projector uc28+ (7)

    Το κύριο κόστος του home cinema, είναι ο προτζέκτορας, φυσικά. Και ενώ υπάρχουν ακριβές λύσεις στην αγορά, αφ’ενός έχουν αυξημένο όγκο και βάρος, αφ’ετέρου επιβαρύνουν αρκετά το budget. Στο afasia.gr θα βρείτε τον Mini LED προτζέκτορα UC28+, ο οποίος μεταφέρεται εξαιρετικά εύκολα από δωμάτιο σε δωμάτιο και από σπίτι σε σπίτι, ενώ μπορεί να προβάλλει εικόνα έως και 80 ιντσών διαγωνίου! Αν θέλετε κάτι μικρότερο βέβαια, μπορείτε να ξεκινήσετε από τις 20 ίντσες, ενώ μπορείτε να «παίξετε» και με το aspect ratio, από 16:9 σε 4:3 και πίσω.

    mini projector uc28+ (4)mini projector uc28+ (6)mini projector uc28+ (3)

    Με αυτόν μπορείτε να απολαύσετε τα πάντα σε fullHD ανάλυση (1920×1080 pixels) και απλά χρειάζεται τοποθέτηση από 1,25 έως 4 μέτρα από την επιφάνεια προβολής. Η λάμπα LED του έχει διάρκεια ζωής 20.000 ώρες και προσφέρει φωτεινότητα 48 lux και 300:1 contrast, για ξεκούραστη θέαση.

    mini projector uc28+ (5)

    mini projector uc28+ (2)

    Το θετικό είναι πως διαθέτει εισόδους HDMI, AV, VGA, USB και κάρτας microSD, έτσι μπορείτε απλά να πάρετε ένα στικάκι και τον mini projector και να προβάλλετε τις ταινίες σας οπουδήποτε. Αλλά και videos από το YouTube ή άλλες προβολές μέσω live streaming, καθώς δέχεται σήμα και από τον υπολογιστή/laptop σας.

    Βρείτε το Μίνι έγχρωμο LED Projector UC28+ στο afasia.gr!

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles