20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Πώς να κατεβάσετε το hack που επιτρέπει την ελεύθερη μετακίνηση στο Pokemon Go

    Αν και το ενδιαφέρον για το Pokemon Go app συνεχώς μειώνεται το τελευταίο διάστημα, παραμένει ακόμα ένα αρκετά δημοφιλές παιχνίδι. Συνεχίζει να βρίσκεται στη κορυφή της λίστας των παιχνιδιών με τα περισσότερα έσοδα στις ΗΠΑ, κάτι που είναι πολύ σημαντικό αν εξετάσει κανείς τον ιδιαίτερα δριμύ ανταγωνισμό που υπάρχει στην αγορά, από άλλα «δυνατά ονόματα» του App Store. Ο δημοφιλής χαρακτήρας του παιχνιδιού θα μπορούσε να αποδοθεί και στο γεγονός ότι πρακτικά αυτό δεν έχει κάποιο ορισμένο τέλος. Καθώς όμως συνεχίζετε να παίζετε, αυτό γίνεται όλο και δυσκολότερο σε σημείο που μερικοί από εσάς θα θελήσουν να σταματήσουν να παίζουν ή θα θελήσουν να κάνουν χρήση ενός hack.

    pokemon-go-pikachu

    Δεν θεωρούμε ότι το cheating είναι θεμιτό, αλλά από την άλλη δεν είμαστε εδώ για να το κρίνουμε. Εξάλλου, πρόκειται απλά για ένα απλό smartphone game και τίποτα περισσότερο. Αναφερόμαστε στο hack, το οποίο επιτρέπει την ελεύθερη μετακίνηση παντού, χωρίς να σηκωθείτε από τη θέση σας. Και το καλύτερο είναι ότι δεν απαιτείται να κάνετε jailbreak το iPhone. Ειδικότερα, με την προσθήκη του συγκεκριμένου hack, εμφανίζεται στην οθόνη σας ένα joystick, δηλαδή μέσα στην οθόνη του Pokemon Go, το οποίο επιτρέπει το χειρισμό του χαρακτήρα σας, χωρίς να μετακινηθείτε καθόλου. Και το πιο καλό είναι ότι δεν κινδυνεύετε να γίνει ban ο λογαριασμός σας.

    Από την άλλη πλευρά, κάποιοι χρήστες εξέφρασαν τις ανησυχίες τους, ότι η εφαρμογή αυτή θα σταματήσει να λειτουργεί, αμέσως μόλις η Niantic κυκλοφορήσει την επόμενη αναβάθμιση για το παιχνίδι. Αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει και ένα βίντεο από έναν χρήστη του YouTube (iCrackUriDevice) δίνει περισσότερες πληροφορίες για τη λειτουργία του hack το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε από το συγκεκριμένο σύνδεσμο.

    https://www.youtube.com/watch?v=-1-Np4eEruY

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles