21.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Πως να κερδίστε μια βραδιά δώρο μέσα σε ενυδρείο με καρχαρίες!

    Όχι, όχι το διαγωνισμό δεν τον κάνει το Digital Life (αν και θα θέλαμε) αλλά η AirBnB σε μια ευρύτερη προσπάθεια να αποκαταστήσει τη φήμη των  που όλοι τόσο πολύ φοβούνται και να εξηγήσει το πόσο σημαντικά είναι αυτά τα “παρεξηγημένα” πλάσματα στην όλκαρχαριώνη ισορροπία του οικοσυστήματος των ωκεανών.

    975407_klj'.png

    Έτσι αν είστε αρκετά τολμηροί, θα μπορέσετε να περάσετε μια νύχτα στο νέο απόκτημα της Airbnb, το πρώτο της  υποθαλάσσιο δωμάτιο-κρεβατοκάμαρα η οποία όχι απλώς βρίσκεται στον βυθό μιας δεξαμενής αλλά πάει σετ και με τους καρχαρίες που ζουν εκεί μέσα.

    975353_airbnb02

    Το “δωμάτιο”, που βρίσκεται στο Aquarium του Παρισιού, περιβάλλεται από έναν γυάλινο τοίχο 360 μοιρών και μπορεί να μην είναι πολύ μεγάλο αφού δεν ξεπερνά κατά πολύ την περίμετρο του κυκλικού διπλού κρεβατιού που βρίσκεται στη μέση, ωστόσο προσφέρει μια μοναδική, πανοραμική θέα στην βάθους 10 μέτρων και χωρητικότητας 3 εκατ. λίτρων δεξαμενή, όπου κολυμπούν συνολικά 35 καρχαρίες.

    975352_airbnb01

    Το καλύτερο από όλα είναι πως για βρεθείτε εκεί δεν θα πληρώσετε ούτε ευρώ, αφού θα έχετε την ευκαιρία να το κερδίσετε στα πλαίσια διαγωνισμού της AirBnB, που προσφέρει τρεις συνεχόμενες βραδιές εκεί στις 11, 12 και 13 Απριλίου για τρία ζευγάρια από οπουδήποτε στον κόσμο!

    975354_airbnb03

    Τι περιμένετε λοιπόν; Επισκεφθείτε τη σελίδα, δηλώστε συμμετοχή και πείτε τους απλά το λόγο που θέλετε να κερδίσετε! Μην αργείτε, έχετε διορία μέχρι τις 11.59 μμ στις 4 Απριλίου!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles