19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Πως τα πήγε σε “σκληροπυρηνικό” test αντοχής το Pixel 7a της Google;

    Το Pixel 7a αποτελεί χωρίς αμφιβολία ένα budget friendly 5G smartphone, το οποίο εξασφαλίζει άνετη χρήση στην καθημερινότητα. Πόσο ανθεκτική είναι όμως η συσκευή; Η απάντηση έρχεται μέσα από τις βίαιες επιθεωρήσεις ανθεκτικότητας “JerryRigEverything” του Zack Nelson στο YouTube. Ενώ κανένα τηλέφωνο δεν κατάφερε ποτέ να βγει εντελώς αλώβητο από μια «μάχη» με τις λεπίδες ξυραφιού και τον αναπτήρα του Nelson, ορισμένες συσκευές μπορούν να αντισταθούν στις προσπάθειες κάμψης πολύ καλύτερα από άλλες.

    Αυτό ισχύει για το Pixel 7a. Δεν είναι ξεκάθαρο πώς η Google κατάφερε να πραγματοποιήσει αυτό το απίθανο επίτευγμα, αλλά το Pixel 7a των 499 δολαρίων δεν δείχνει σχεδόν κανένα σημάδι λυγίσματος στο πίσω… ή το μπροστινό μέρος.

    Το εντυπωσιακό είναι ότι αυτό δεν συνέβη με τη ναυαρχίδα Pixel 7 Pro των 899 δολαρίων, όταν αξιολογήθηκε η αντοχή της το περασμένο φθινόπωρο. Παρόλο που το “θηρίο” των 6,7 ιντσών δεν έσπασε εντελώς από την πίεση του Nelson, η συνολική ακεραιότητά του απειλήθηκε σοβαρά, εγείροντας μερικά ερωτήματα σχετικά με τη μακροπρόθεσμη αντίστασή του στις προκλήσεις της καθημερινής ζωής.

    Παρόλο που κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι το Pixel 7a θα εξακολουθεί να λειτουργεί ένα, δύο ή τρία χρόνια μετά την αγορά του -όπως συμβαίνει με οποιοδήποτε άλλο σύγχρονο smartphone-, οι πτώσεις σε σκληρές επιφάνειες παραμένουν πιθανό πρόβλημα. Όμως, τα αποτελέσματα αυτής της δοκιμής ανθεκτικότητας είναι σαφώς ενθαρρυντικά για τους “σκληροπυρηνικούς” οπαδούς της Google που αναζητούν μια πιο οικονομική συσκευή.

    Διαβάστε επίσης:

    https://www.digitallife.gr/apple-1-783-232-efarmoges-kai-paichnidia-sto-app-store-to-2022

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles