12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Πώς θα γίνει εντελώς …bezel-less το Samsung Galaxy S10; Η εταιρεία έχει δείξει (ήδη) τον τρόπο

    Μία ενδιαφέρουσα επίδειξη συσκευής έγινε από τη Samsung στο SID Display Week 2018, τον περασμένο μήνα. Όπως θα δείτε και στο video που ακολουθεί, ο εκπρόσωπος της εταιρείας εξηγεί πώς ένα panel που χρησιμοποιεί κραδασμούς και αγωγιμότητα των οστών μπορεί να αναιρέσει την ανάγκη ύπαρξης ενός ακουστικού στη συσκευή, επιτρέποντας έτσι μία εντελώς bezel-less προσέγγιση. Η prototype “Sound on Display” τεχνολογία τρέχει σε κάτι που φαίνεται να είναι ένα Galaxy S9+ σε θήκη, με τον παρουσιαστή να αστειεύεται λέγοντας ότι βλέπουμε την οθόνη του Galaxy S10.

    Πληροφορίες από την Κορέα, μάλιστα, θέλουν τόσο τη Samsung όσο και την LG να είναι έτοιμες να εμπορευματοποιήσουν τις οθόνες με αυτή την τεχνολογία στις ναυαρχίδες τους την επόμενη χρονιά. Στην περίπτωση του Galaxy S10, η οθόνη θα έχει διάσταση 6,2 ίντσες.

    samsung-sid-2018

    Το εύρος ζώνης μετάδοσης λέγεται ότι θα είναι στην περιοχή των 100 ~ 8000 Hz και, χάρη στις πολύ λεπτές δονήσεις, θα ακούτε τον ήχο μόνο εάν βάζετε το αυτί σας σε μια διευρυμένη περιοχή στο πάνω μισό της οθόνης.

    Να υπενθυμίσουμε ότι η Vivo μόλις ανακοίνωσε ένα smartphone με αυτή την τεχνολογία, το NEX, που θα μπορούσε να αποτελέσει “προάγγελο” συσκευών που θα δούμε στο μέλλον από άλλες εταιρείες.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles