19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Πώς θα κάνετε τα in-ear ακουστικά της Apple άνετα για τα αυτιά σας

    iPhone χωρίς υποδοχή για ακουστικά, πλέον, τι γίνεται όμως μ’ αυτούς που αναζητούν περισσότερη άνεση από τα ακουστικά της Apple;

    airpod

    Η ζωή συνεχίζεται και είτε διαθέτετε AirPods (τα νεότερα, ασύρματα ακουστικά) είτε παραμένετε υπερήφανοι υποστηρικτές των EarPods εις πείσμα όλων, γνωρίζετε ότι και τα δύο ακούγονται και φαίνονται αρκετά καλά.

    Υπάρχουν ωστόσο, δύο ζητήματα με τα ακουστικά in-ear της Apple: δεν είναι πάντα άνετα και έχουν την τάση να πέφτουν από τα αυτιά. Ενώ δεν μπορούμε να πείσουμε τους ανθρώπους στην Cupertino να ξανασκεφτούν το ζήτημα με τις υποδοχές ακουστικών, μπορούμε ωστόσο να έχουμε μια εύκολη λύση για τα θέματα άνεσης των ακουστικών: το Earhoox 2.0 για Apple EarPods & AirPods.

    Αυτά τα εξαρτήματα σιλικόνης εφαρμόζουν πάνω στα EarPods ή AirPods και τα κρατούν άνετα στα αυτιά σας – είτε κάνετε ποδήλατο, είτε κάνετε skateboard, είτε απλά ακούτε μουσική και χορεύετε μόνοι στο διαμέρισμά σας σαν να μην υπάρχει αύριο!

    Το πακέτο Earhoox 2-pack περιλαμβάνει ένα μεγάλο και ένα μικρό ζευγάρι εξαρτημάτων σιλικόνης, ώστε να ταιριάζουν στα αυτιά των περισσότερων ατόμων (και θα έχετε κι ένα επιπλέον ζευγάρι για να δώσετε σε έναν φίλο με διαφορετικό μέγεθος… αυτιών).

    Το πακέτο Earhoox κοστίζει 19,98 δολάρια και μπορείτε να τα βρείτε στον εξής σύνδεσμο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles