22.5 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
More

    Πώς θα σας φαινόταν ένα 17άρι laptop με …rollable οθόνη από την LG;

    Οι rollable displays είναι μία από τις τάσεις που θα μας απασχολήσουν πολύ, όπως φαίνεται, το επόμενο διάστημα, καθώς έχουμε δει κατασκευάστριες όπως η Oppo ή η TCL να μας έχουν ήδη δώσει την πρώτη γεύση από διάφορα σχετικά concepts που ετοιμάζουν. Η LG, από την πλευρά της, μας έχει συστήσει μία rollable TV στη high-end Signature κατηγορία τηλεοράσεων, με κόστος που ξεκινάει από τα 60.000 δολάρια, ενώ πρόσφατα κατέθεσε μία πατέντα με το όνομα “Rollable” πιθανότατα για ένα LG smartphone με slide out οθόνη. Τώρα, διαβάζουμε ότι θα αξιοποιήσει την τεχνολογία και σε ένα laptop στο μέλλον.

    Η τελευταία πατέντα που διέρρευσε αφορά ένα νέο form factor για laptop με οθόνη 17 ιντσών που μπορεί να τυλιχθεί και να ξετυλιχθεί, δημιουργώντας μία συσκευή από τις 13,3 έως τις 17 ίντσες. Με βάση τη φωτογραφία, και άλλα στοιχεία του laptop, όπως το πληκτρολόγιο ή το touchpad, μπορούν να αναδιπλωθούν επίσης, ώστε να καταλαμβάνουν λιγότερο χώρο όταν δε χρησιμοποιούνται.

    Γενικά, πρόκειται για μία πολύ ξεχωριστή ιδέα που περιμένουμε να δούμε πότε θα αξιοποιηθεί σε ένα πραγματικό μοντέλο από την εταιρεία. Προς το παρόν, είναι φυσικά μόνο ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, που όμως δείχνει την κατεύθυνση προς την οποία στρέφουν το ενδιαφέρον τους οι κατασκευάστριες και τι μας περιμένει στο τεχνολογικό μας μέλλον.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles