16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Πώς θα σας φαινόταν οι Bill Gates και Tim Cook ως …αντιπρόεδροι της Hilary Clinton;

    Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από το WikiLeaks, μετά το hack του mailbox της Hillary Clinton (και ανάγκασαν το Εκουαδόρ να κλείσει την πρόσσβαση στο Internet στον Julian Assange), μεγάλα ονόματα της τεχνολογίας όπως ο Bill Gates και ο Tim Cook θεωρήθηκαν πιθανοί υποψήφιοι για την θέση του Αντιπροέδρου του Λευκού Οίκου.

    bill-gates-tim-cook

    Όπως αναφέρθηκε για πρώτη φορά από το Gizmodo και διαβάσαμε στο secnews.gr, το συγκεκριμένο e-mail είχε κλαπεί από την Hillary Clinton και συμπεριλαμβάνει μια μεγάλη λίστα από πολιτικούς, στρατιωτικούς, και Διευθύνοντες Συμβούλους ως ενδεχόμενους αντιπροέδρους. Ανάμεσά τους ιδιαίτερα αξιοσημείωτα ονόματα είναι αυτά του Tim Cook, του Bill Gates, αλλά και της Melinda Gates.

    Ο Cook θα ήταν ο πρώτος αντιπρόεδρος που έχει παραδεχτεί ανοιχτά ότι είναι ομοφυλόφιλος και η Melinda Gates η πρώτη γυναίκα σε αυτή τη θέση. Άλλοι υποψήφιοι που συμπεριλαμβάνονται στο email της Clinton είναι ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης Michael Bloomberg, η CEO της Xerox Ursula Burns, ο Starbucks CEO Howard Schulz και πολλοί άλλοι.

    Το email εστάλη στις 13 Μαρτίου του 2016, και ο παραλήπτης ήταν ο John Podesta, υπεύθυνος της προεκλογικής καμπάνιας της Clinton.

    Φυσικά κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ότι αυτά που ισχυρίζεται το email θα γίνουν και πραγματικότητα, ούτε αν η Hilary Clinton θα κερδίσει τη θέση της επόμενης πλανητάρχη, αλλά έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον αυτή η φήμη και το να δούμε μεγάλα ονόματα της τεχνολογίας σε μία αμερικανική κυβέρνηση.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles