16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Πόσα μπαλόνια χρειάζεσαι για να ανυψώσεις το σπίτι σου;

    Το 2009, η Pixar Animation Studios έφερε στις αίθουσες το “Up”, ένα animation film το οποίο ήταν υποψήφιο για πέντε Όσκαρ, επιτυγχάνοντας να γίνει η δεύτερη μόλις ταινία κινουμένων σχεδίων με αυτή την “επίδοση”, μετά το “Beauty and the Beast” της Disney.

    Το Up, μία ταινία-σταθμός για το είδος της, είχε ως πρωταγωνιστή τον Carl Fredricksen, έναν γκρινιάρη ηλικιωμένο, ο οποίος είχε τοποθετήσει πάνω από το σπίτι του μπαλόνια γεμισμένα με ήλιο, επιτυγχάνοντας τελικά με τη βοήθειά τους να το ανυψώσει ψηλά στον ουρανό.

    Τώρα, μία εταιρεία που ασχολείται με το Real Estate και ονομάζεται Movoto σε βάζει στο κλίμα του “Up” απαντώντας στο “αιώνιο” -πιθανώς- ερώτημά σου αν είχες δει την ταινία. Πόσα μπαλόνια μπορούν να ανυψώσουν το δικό σου σπίτι;

    Χάρη σε μία ειδική online αριθμομηχανή, μπορείς τώρα να το υπολογίσεις. Απλά τοποθετείς τα τετραγωνικά μέτρα της κατοικίας σου και… η εφαρμογή αναλαμβάνει να υπολογίσει τα μπαλόνια που θα χρειαστείς αν θελήσεις να “μιμηθείς” τον Carl Fredricksen. Σου ζητάει, μάλιστα, να κάνεις και τη δική σου υπόθεση, ώστε να σου πει μετά πόσο μέσα ή έξω έπεσες σ’ αυτήν.

    Επιπλέον, σου δίνεται η δυνατότητα να δεις με τη βοήθεια πόσων μπαλονιών θα μπορούσες να ανυψώσεις διάσημα σπίτια, όπως, για παράδειγμα, το “Λευκό Οίκο”.

    Κάνε το δικό σου υπολογισμό


    Μάθε περισσότερα για το πώς υπολογίζει η Movoto το πόσα μπαλόνια χρειάζεται για να ανυψωθεί ένα σπίτι εδώ

    Πηγή: CNET

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles