21 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Πόσες φωτογραφίες του Γ. Παπανδρέου και της Arianna Huffington μπορείς να αντέξεις;

    Εκεί που νομίζεις πως η ανθρώπινη αντοχή έχει όρια, έρχεται η Arianna Huffington να σε κάνει να τα ξεπεράσεις.

    Η “αυτοκράτειρα” των online media, η Arianna Huffington υποδέχθηκε εχθές στα γραφεία της AOL Huffinton τον πρώην Πρωθυπουργό της Ελλάδας, Γεώργιο Ανδρέα Παπανδρέου. Ο λόγος; Για να του πάρει συνέντευξη. Για κάποιο λόγο η κα Huffington ήταν ιδιαίτερα χαρούμενη γι αυτή την επίσκεψη και αποφάσισε να βομβαρδίσει τους 740187 ανθρώπους που την έχουν στους κύκλους της στο Google+ με φωτογραφίες της ίδιας και του GAP.

    Οι φωτογραφίες, έχουν όλες τις γκριμάτσες και στάσεις που θα μπορούσατε να φανταστείτε. Τον GAP να χαμογελάει. Τον GAP να χαχανίζει. Τον GAP να μιλάει. Τον GAP να ακούει. Την Arianna να κάνει όλα τα παραπάνω, συν να κρατάει αντίγραφο του δίσκου της Φαιστού που της χάρισε προφανώς ο GAP, ως ένα από τα πρώτα δείγματα γραφής.

    Προσωπικά εμείς δεν μπορούμε να ξεφύγουμε από την σκέψη που μας δημιουργείται όταν βλέπουμε αυτό τον άνθρωπο. Πως σε μεγάλο βαθμό είναι υπεύθυνος για την ανέχεια, την ανασφάλεια και την κατάθλιψη που βιώνουμε. Για την Arianna τα αισθήματα δεν είναι το ίδιο δημοφιλή. Ειδικά αν ρωτήσετε τους απλήρωτους bloggers που έκαναν την Huffington Post αυτό που είναι (χωρίς να πληρωθούν) ή τα τεχνολογικά sites TechCrunch ή Engadget που έμαθαν από τις ειδήσεις ότι άλλαξαν αφεντικό…

    Είμαστε σίγουροι ότι πολλοί από εσάς δεν έχετε στους κύκλους σας την Arianna. Σκεφτήκαμε όμως πως, επειδή πήραμε εμείς την κρυάδα με όλη αυτή την μακρά σειρά φωτογραφιών, να την μοιραστούμε μαζί σας.  Άλλωστε, τέτοια σοκ, δεν μπορούμε τα περνάμε μόνοι μας. Χρειαζόμαστε συμπαράσταση.


     

    Related Articles

    5 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles