21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Πόσο αντέχει το “χρυσό” iPhone 5S στις γρατσουνιές;

    Γνωρίζουμε ήδη ότι το iPhone 5S θα κυκλοφορήσει σε τρία χρώματα, άσπρο, μαύρο και σαμπανιζέ – ενδεχομένως και σε ένα τέταρτο, το γκρι του γκραφίτη.

    Ποια θα είναι όμως η αντοχή του στις γρατσουνιές; Καθώς το iPhone 5, ειδικότερα το μαύρο, είχε “προηγούμενα” σε θέματα αντοχής, καθώς γρατσουνιζόταν αρκετά εύκολα, κυρίως στις πλαϊνές επιφάνειες, πολλοί “αγωνιούν” από τώρα για το πώς θα τα πηγαίνει σε σχετικά tests το νέο iPhone 5S.

    iphone5s-gold-scratch-test

    Κάποιοι, λοιπόν, βιάστηκαν και ξεκίνησαν ήδη τα scratch tests, παρόλο που έχουν στη διάθεσή τους, προς το παρόν, μόνο parts της συσκευής, που θα ανακοινώσει η Apple κατά πάσα πιθανότητα στις 10 Σεπτεμβρίου.

    Στο video που κυκλοφόρησε, βλέπουμε το σαμπανιζέ iPhone 5S σε δοκιμές αντοχής στις γρατσουνιές, που γίνονται αρχικά με τη βοήθεια ενός νομίσματος. Η συσκευή τα καταφέρνει αρκετά καλά και μπορεί το πλαϊνό της τμήμα να έχει κάποια σημάδια μετά από αρκετά ξυσίματα, ωστόσο αυτά δε συγκρίνονται με εκείνα του μαύρου iPhone 5. Στη δοκιμή ξυσίματος με μαχαίρι, ωστόσο, που ακολουθεί θα λέγαμε ότι τα σημάδια είναι κάτι παραπάνω από εμφανή και αρκετά πιο άσχημα από αυτά του black iPhone 5.

    Για περισσότερα ρίξτε μία ματιά στο video που ακολουθεί

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles