18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Πόσο φανατικές είναι πια οι μαμάδες με τα smartphones;

    Μας παίρνει πάρα πολλά χρόνια να συνειδητοποιήσουμε ότι οι μαμάδες μας είναι κανονικοί άνθρωποι, όπως εμείς. Άνθρωποι με συνήθειες και ανάγκες. Όπως εμείς. Ανάγκη να παίζουν συνέχεια με το smartphone τους, ή να κάνουν σεξ.

    Τι; Εκπλήσσεστε; Είστε από αυτούς που λένε «η δική μου μαμά δεν έχει smartphone και δεν κάνει σεξ!»; Πάρτε το απόφαση.  Κάνουν και τα δύο. Και μάλιστα ταυτόχρονα. (!) Αυτό υποδεικνύει μία έρευνα που έγινε ανάμεσα σε 1000 μαμάδες που γεννήθηκαν ανάμεσα στο 1977 και το 1994. 21% από αυτές χρησιμοποιούν το smartphone στο μπάνιο ενώ 12% δήλωσε ότι χρησιμοποιεί τη συσκευή του κατά την διάρκεια του sex! Ευτυχώς η έρευνα δεν προχώρησε σε λεπτομέρειες αναφορικά για το πώς ακριβώς χρησιμοποιούν το smartphone τους κατά τη διάρκεια του σεξ γιατί είναι το είδος των λεπτομερειών που δεν θα θέλαμε να μάθουμε και τόσο πολύ.

    Είναι ενδιαφέρον πάντως το γεγονός ότι 810 από τις 1000 μαμάδες, δήλωσαν πως χρησιμοποιούν το τηλέφωνό τους για να κάνουν ψώνια. Οπότε να υποθέσουμε πως την ώρα που … ασκούν τα συζυγικά τους καθήκοντα, βλέπουν προσφορές από το εμπορικό της περιοχής τους; Ιιιουυ!

    Υ.Γ. H φωτογραφία του post είναι ένα από τα πιο διάσημα στιγμιότυπα του παγκόσμιου κινηματογράφου και αφορά μία… MILF. Την φοβερή και τρομερή Mrs Robinson από την ταινία The Graduate, ελληνιστί Ο Πρωτάρης, όπως και το τραγούδι παρακάτω. Αναζητήστε την εδώ

    Πηγές: Gizmodo, Adweek

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles