21 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Πόσο κρατάει η μπαταρία του Samsung Galaxy S III; Και να μην το αγοράσεις έχει ενδιαφέρον

    Και ενώ οι περισσότεροι περιμένουμε να βγει κυβέρνηση, κάποιοι τεστάρουν τα όρια της μπαταρίας ενός smartphone που έχει γίνει ήδη sold out.

    Μην μπερδεύεσαι, δεν είναι ότι δεν αγαπάω τα κινητά. Κάθε άλλο. Μάλιστα αυτός είναι ένας τρόπος να ξεχάσουμε για λίγο την εκλογική λαίλαπα που μας έχει τηγανίσει το μυαλό.

    Οι άνθρωποι του GSMArena είχαν την τύχη να ξεζουμίσουν πριν την ώρα του ένα Samsung Galaxy S III το οποίο και απέκτησαν αποκλειστικά για αυτό το σκοπό. Για να μας ενημερώσουν δηλαδή αξιόπιστα για την αυτονομία του. Παρεμπιπτόντως αυτός είναι ο μόνος τομέας που δεν έχει βελτιωθεί στα σύγχρονα κινητά. Το μόνο που αλλάζει είναι το μέγεθος της μπαταρίας.

    Τα 2.100 mAh λοιπόν του S III, μπήκαν στο μικροσκόπιο και τα αποτελέσματα είναι αυτά που ακολουθούν. Κρατάς σημειώσεις; 10 ώρες και 20 λεπτά καθαρή ομιλία σε δίκτυο 3G, 5 ώρες και 17 λεπτά σερφάρισμα στο web, 10 ώρες και 1 λεπτό αναπαραγωγή βίντεο και 43 ώρες χρόνος αναμονής με ταυτόχρονη χρήση του τηλεφώνου. Not bad. Και να φανταστείς ότι το όπλο έχει τετραπύρηνο Exynos επεξεργαστή που σαρώνει τα benchmarks, 4,8 ίντσες 720p οθόνη και 1GB μνήμης RAM.

    Τα διαγράμματα που ακολουθούν έχουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Και για να μην ξεχνιόμαστε κάνε και την κλασσική σύγκριση με το Apple iPhone 4S…

    Πηγή: GSMArena

     

    Related Articles

    10 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles