18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Ποσό «μαμούθ» 3 εκατ. δολαρίων, κέρδισε 16χρονός pro-gamer του Fortnite!

    Το Fortnite δε χωράει αμφιβολία ότι πρόκειται για ένα από τα «φαινόμενα» της βιομηχανίας του gaming, με εκατομμύρια gamers να λιώνουν αυτή τη στιγμή με το γνωστό shooter της Epic. To Fortnite όπως μπορείτε να φανταστείτε αποτελεί αυτή τη στιγμή το «number 1» game και στον κόσμο των eSports, όπου εκατοντάδες pro-gamers επιχειρούν να αναρριχηθούν στις πρώτες θέσεις και να γεμίσουν έτσι τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.

    Fortnite 2

    Ωστόσο, ένας 16χρονός pro-gamer από την Pennsylvania των Η.Π.Α, ονόματι Kyle “Bugha” Giersdorf, το πήγε σε άλλο επίπεδο, καθώς έγινε πλουσιότερος κατά 3 εκατομμύρια δολάρια κερδίζοντας σε ένα τουρνουά του Fortnite που διεξήχθη πριν από μερικές εβδομάδες στη Νέα Υόρκη! Όχι δεν πρόκειται για τυπογραφικό και δεν σας γελούν τα ματιά σας, καθώς μιλάμε για 3 εκατομμύρια δολάρια. Ο Bugha με αυτό το επίτευγμα ουσιαστικά έγινε ο gamer που κέρδισε το μεγαλύτερο ποσό ever σε ένα single-player eSports Tournament, για αυτό και λογικά μια θέση στα Ρεκόρ Guiness τον… περιμένει. Το τουρνουά που πραγματοποιήθηκε σε ένα κατάμεστο στάδιο χωρητικότητας 24.000 θέσεων μοίρασε συνολικά το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 30 εκατομμύριών δολαρίων, με τους gamers που κατέλαβαν τις θέσεις 2 έως 4, να κερδίζουν περίπου 1 εκατομμύριο δολάρια ο καθένας! Για αυτό, τώρα το καλοκαιράκι που ο ελεύθερος χρόνος είναι περισσότερος, καλό θα ήταν να ξεκινήσετε λίγο την προπόνηση στο Fortnite και ποιος ξέρει, μπορεί αύριο-μεθαύριο να γίνετε εσείς ο επόμενος πολυεκατομμυριούχος gamer!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles