17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Πόσο τεράστιος είναι ο “Mountain” του Game of Thrones;

    Η συνήθεια του Game of Thrones να επαναφέρει χαρακτήρες που είχαν εμφανιστεί σε παλιότερες σεζόν είναι γνωστή. Έτσι στο πιο πρόσφατο επεισόδιο της σειράς μας σύστησε ξανά τον Mountain, a.k.a. Gregor Clegane, τον πολύ άγριο αδελφό του Hound. Ο οποίος σε άψογο στυλ διέλυε τους αντιπάλους του, έχοντας διάφορα “body parts” να πετάνε από εδώ κι από εκεί. Πόσο όντως “huge” όμως είναι ο τύπος που τον ερμηνεύει;

    GameOfThrones_S4-Trailer_50

    Hafþór Júlíus Björnsson είναι ο τρίτος ηθοποιός κατά σειρά που χρεώνεται το ρόλο, μετά τους Conan Stevens και Ian Whyte, που εμφανίστηκαν στην πρώτη και την δεύτερη σεζόν αντίστοιχα.

    Ο τεράστιος Ισλανδός έχει ύψος 2.06 και βάρος 190 κιλά και μέχρι σήμερα έπαιρνε μέρος σε διαγωνισμούς δύναμης (Strongman κλπ.). Μάλιστα το 2012 και 2013 κατέλαβε την τρίτη θέση στο World’s Strongest Man event. Όπως δήλωσε πρόσφατα καταναλώνει γύρω στις 10.000 θερμίδες την ημέρα και το χόμπι του είναι να τραβάει… αεροπλάνα. Για τους ακόμα πιο ειδικούς της σωματικής διάπλασης, έχει ρεκόρ squat 360 κιλά και πάγκο 230. Ναι, ο τύπος είναι όντως τόσο τεράστιος και δεν χρειάζεται τα τρικ της κάμερας για να ερμηνεύσει τον “Mountain’.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles