18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    To πιο αστείο Kickstarter project (ever) είναι μία… συνταγή πατατοσαλάτας!

    Στο Kickstarter έχουμε δει κατά καιρούς να ζητούν την οικονομική στήριξη πολλοί χρήστες για διάφορα θεοπάλαβα projects, τα όποια άλλες φορές διακρίνονται για την πρωτοτυπία τους και άλλες φόρες είναι για γέλια… Ωστόσο πρώτη φορά στην ιστορία του Kickstarter είδαμε κάποιον να ζητάει οικονομική ενίσχυση για να μπορέσει να φέρει εις πέρας τη δική του… πατατοσαλάτα!
    German Potato Salad 2

    Ο Zack Brown από το Ohio πριν από μερικές ημέρες ζήτησε από τους φίλους του Kickstarter να τον ενισχύσουν με το αστρονομικό (!) ποσό των 10 ολόκληρων δολαρίων για να μπορέσει να φτιάξει το δικό του μπολ πατατοσαλάτας. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πραγματικά συγκλονιστική, καθώς μέσα σε ελάχιστες μέρες 647 άτομα συγκέντρωσαν το ποσό των περίπου 4.000 δολαρίων! Ο Zack σίγουρα δεν μπορούσε καν να φανταστεί αυτή την εξέλιξη, για αυτό και για να ευχαριστήσει τους υποστηρικτές του, αποφάσισε να προσδώσει την απαραίτητη μεγαλοπρέπεια στην παρασκευή της πατατοσαλάτας του δημιουργώντας ένα αξέχαστο event, το οποίο θα παρουσιαστεί μέσω live steaming στο Internet! Επίσης, όσοι είχαν την ευγενή καλοσύνη και τη διάθεση να βοηθήσουν τον Zack στο έργο του πρόκειται να ανταμειφθούν με ειδικά αναμνηστικά καπελάκια! Ο ίδιος ο Zack πάντως παρά την τεράστια επιτυχία του εμφανίζεται προσγειωμένος, διαμηνύοντας προς όλες τις κατευθύνσεις πως το μόνο που ήθελε να πετύχει… ήταν να ολοκληρώσει ένα πεντανόστιμο μπολ με πατατοσάλατα!

    Potato salad

    H potato salad campaign είναι ίσως η πιο αστεία που έχει ανέβει ποτέ στο Kickstarter και αποδεικνύει αν μη τι άλλο ότι οι χρήστες της γνωστής funding υπηρεσίας έχουν ιδιαίτερα ανεπτυγμένη αίσθηση του χιούμορ!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles