21.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Πότε και πόσο. Οι πληροφορίες που σε ενδιαφέρουν για το Nokia Lumia 920

    Καταρχήν το προφανές: τίποτε δεν είναι ακόμη επιβεβαιωμένο. Ακόμη και αν υποθέσουμε ότι όλα πάνε σύμφωνα με το αρχικό πλάνο, μπορεί να υπάρξουν αλλαγές μέχρι και την τελευταία στιγμή.

    Παρόλα αυτά επειδή όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά, υπολόγιζε ότι το Lumia 920 θα έρθει στην Ευρώπη κάπου τον Νοέμβριο. Το επιβεβαίωσε άλλωστε μιλώντας στο Reuters και ένα στέλεχος operator κινητής. “Το πρόβλημα είναι ότι αυτή τη στιγμή η Nokia έχει καταστρέψει τις πωλήσεις των δικών της συσκευών. Κανείς δεν πρόκειται αγοράσει ένα παλιό τηλέφωνο Windows. Μέχρι να κυκλοφορήσουν λοιπόν τα νέα Lumia, η αγορά θα είναι νεκρή”. Που σημαίνει ότι η Nokia πρέπει να βιαστεί…

    Αν όλα λοιπόν πάνε by the book, οι Φινλανδοί θα προλάβουν την αγορά των Χριστουγέννων, όχι όμως απαραίτητα τις Samsung και HTC. Το πιθανότερο γιατί οι τελευταίες θα έχουν διαθέσει ήδη τις δικές τους Windows Phone 8 συσκευές.

    Όσον αφορά πάντως την τιμή του πολλά υποσχόμενου Lumia 920, θα είναι στα 599 ευρώ. Τουλάχιστον όσον αφορά στην αγορά της Ευρώπης.

    Related Articles

    9 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles