11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    POWER BANK από την CELLY: Για να μην ξεμείνετε.. ποτέ από μπαταρία!

    PB4500B

    Μια «έξυπνη»  ενεργειακή.. λύση έρχεται από την Celly, που πρόσφατα ανακοίνωσε την κυκλοφορία μίας νέας σειράς προϊόντων, που δίνουν στο χρήστη την δυνατότητα να έχει ξανά και πάντα γεμάτη την μπαταρία της συσκευής του, όταν και οπουδήποτε το χρειαστεί!

    Μιλάμε φυσικά για την νέα σειρά προϊόντων POWER BANK Celly, μικρές εύχρηστες συσκευές συσσώρευσης ενέργειας,  με διαφορετικές χωρητικότητες, από 2000 mAh, μέχρι και 4500 mAh, με έξοδο 5V/1A, σε διάφορες χρωματικές επιλογές, με υποδοχή USB, micro USB και lightning, που φορτίζουν μέσω υπολογιστή ή πρίζας, μπαίνουν στην τσέπη ή την τσάντα, μεταφέρονται και χρησιμοποιούνται εύκολα όταν υπάρξει ανάγκη φόρτισης οποιασδήποτε ηλεκτρονικής συσκευής, αφού μπορεί να φορτίσουν το κινητό μας, την ταμπλέτα μας, το lap top μας, ή ακόμη και την φωτογραφική μας μηχανή!

    Χρήσιμα για την παραλία, το γραφείο, στο συνέδριο, στο σχολείο, στο λεωφορείο και οπουδήποτε αλλού που μπορεί να ξεμείνουμε από μπαταρία, μας δίνουν άμεση λύση.., αφού ενώνοντας  απλά την συσκευή μας με το Power bank η ενέργεια επανέρχεται σε κανονικούς.. ρυθμούς !

    Τα προϊόντα POWER BANK Celly είναι διαθέσιμα στην Κυπριακή αγορά από τον επίσημο αντιπρόσωπο της Celly στην Κύπρο: A.KYRIAKOU TELECOMMUNICATION LTD.

    PB2000P

     

    PB3600W_pack

     

    BP30IP5G

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles