17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Power Banks, φορητή πηγή ενέργειας για όλα τα smartphones!

    Τα Power Banks είναι φορητές επαναφορτιζόμενες μπαταρίες που συνδέονται με το κινητό ή οποιαδήποτε άλλη USB συσκευή, επιτρέποντάς σας να τις φορτίζετε οποιαδήποτε στιγμή, όπου κι αν βρίσκεστε, αποτελώντας μία σειρά από χρήσιμα gadgets, τα οποία διατίθενται αποκλειστικά από τα καταστήματα PublicPuro-Power-BankΗ συνεχώς αυξανόμενη χρήση των έξυπνων συσκευών, των smartphones και των tablets τα τελευταία χρόνια έχει οδηγήσει στην ανάγκη παροχής ενέργειας 24 ώρες το εικοσιτετράωρο για τις συσκευές μας. Ενδεικτικό είναι το γεγονός πως 50% των χρηστών smartphones «μένουν» από μπαταρία τουλάχιστον 1 φορά την εβδομάδα. Κατά μέσο όρο και ανάλογα με την μπαταρία του smartphone, τα Power Banks με χωρητικότητα από 4000mAh και πάνω, μπορούν να σας εξασφαλίσουν δύο πλήρεις φορτίσεις κινητού, εύκολα και γρήγορα! Τα Power Banks κυκλοφορούν σε μεγάλη ποικιλία μοντέλων και χρωμάτων, ικανοποιώντας τις διαφορετικές χρήσεις και προτιμήσεις! Καλύπτουν μεγάλη γκάμα αναγκών που ποικίλουν από μία απλή φόρτιση έως τις ανάγκες του επαγγελματία που κάνει πολύωρη χρήση του κινητού και του tablet ή του ταξιδιώτη που δεν μπορεί να έχει πρόσβαση στο ρεύμα για πολλές ώρες.

    Public Power Banks 2

    Τα εξελιγμένα Power Banks, είναι βέβαιο ότι θα σας λύσουν τα χέρια, καθώς με μία τέτοια συσκευή πλέον μπορείς να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, ότι δεν θα μείνεις πότε από μπαταρία!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles