20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Power Rangers: διαθέσιμο το επίσημο πόστερ και… μια νέα είδηση!

    Η Lionsgate έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο πόστερ της ταινίας Power Rangers που θα βγει στις αίθουσες στις 24 Μαρτίου 2017. Λίγες μέρες μετά, ο πρωταγωνιστής του «Breaking Bad», Bryan Cranston, ανακοίνωσε μέσω tweet ότι θα πάρει μέρος στην ταινία και θα έχει τον ρόλο του Zordon.

    σδγ

    Η ταινία αναφέρεται σε μια παρέα πέντε συνηθισμένων μαθητών, οι οποίοι θα αλλάξουν σε κάτι το εξωπραγματικό όταν μάθουν ότι η μικρή τους πόλη, το Angel Grove, καθώς και όλος ο κόσμος, απειλείται να καταστραφεί από εξωγήινους. Οι ήρωες θα ανακαλύψουν ότι μόνο αυτοί μπορούν να σώσουν τον πλανήτη, αυτό είναι άλλωστε το πεπρωμένο τους. Για να το πετύχουν, θα χρειαστεί να αφήσουν στην άκρη τα προβλήματα της καθημερινότητας τους, ώστε να γίνουν μια δυνατή και ενωμένη ομάδα πριν είναι αργά.

    Το καστ της ταινίας αποτελείται από τους Dacre Montgomery  (A Few Less Men) ως Jason the Red Ranger, RJ Cyler (Me and Earl and the Dying Girl) ως Billy the Blue Ranger, Naomi Scott (The 33) ως Kimberly the Pink Ranger, Becky G (Empire) ως Trini the Yellow Ranger, Ludi Lin (Monster Hunt) ως Zack the Black Ranger, και Elizabeth Banks (Pitch Perfect, The Hunger Games franchise) ως Rita Repulsa.

    δσφ

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles