24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Power Rangers: Δόθηκε στη δημοσιότητα το… logo της ταινίας

    Στις 14 Απριλίου και κατά τη διάρκεια του CinemaCon, η εταιρία παραγωγής Lionsgate (σε συνεργασία με την Saban Brands) αποκάλυψε το σήμα της επερχόμενης ταινίας της με τους γνωστούς και αγαπημένους μας Power Rangers, που όλοι παρακολουθούσαμε τις περιπέτειες τους όταν ήμασταν πιτσιρίκια.

    fsd

    Η ταινία αναφέρεται σε μια παρέα πέντε συνηθισμένων μαθητών, οι οποίοι θα αλλάξουν σε κάτι το εξωπραγματικό όταν μάθουν ότι η μικρή τους πόλη, το Angel Grove, καθώς και όλος ο κόσμος, απειλείται να καταστραφεί από εξωγήινους. Οι ήρωες θα ανακαλύψουν ότι μόνο αυτοί μπορούν να σώσουν τον πλανήτη, αυτό είναι άλλωστε το πεπρωμένο τους. Για να το πετύχουν, θα χρειαστεί να αφήσουν στην άκρη τα προβλήματα της καθημερινότητας τους, ώστε να γίνουν μια δυνατή και ενωμένη ομάδα πριν είναι αργά.

    Το καστ της ταινίας αποτελείται από τους Dacre Montgomery  (A Few Less Men) ως Jason the Red Ranger, RJ Cyler (Me and Earl and the Dying Girl) ως Billy the Blue Ranger, Naomi Scott (The 33) ως Kimberly the Pink Ranger, Becky G (Empire) ως Trini the Yellow Ranger, Ludi Lin (Monster Hunt) ως Zack the Black Ranger, και Elizabeth Banks (Pitch Perfect, The Hunger Games franchise) ως Rita Repulsa.

    sdfg

    Η ταινία Power Rangers θα προβληθεί στις αίθουσες στις 24 Μαρτίου 2017!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles