20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Powerbank 5.100mAh από τη Samsung με δυνατότητες Fast Charge

    Η αυτονομία είναι ένα από τα περισσότερο …”πονεμένα” ζητήματα που αφορούν τα σύγχρονα smartphones, κάτι που απαιτεί να έχουμε σχεδόν πάντα μαζί μας powerbank. Και οι κατασκευάστριες smartphones μπαίνουν σ’ αυτό το “παιχνίδι” τελευταία, όπως η Samsung που δημιούργησε και παρουσίασε τη δική της πρόταση.

    samsung powerbank 5100mAh

    To Powerbank 5.100mAh του Κορεάτη κατασκευαστή είναι slim και μικρών διαστάσεων. Σύμφωνα με την εταιρεία, μπορεί να φορτίσει “τα περισσότερα smartphones έως 2 φορές”. Φυσικά ξέρουμε πολύ καλά πόσες φορτίσεις γίνονται με ένα powerbank των 5.100mAh, αλλά ακόμη κι έτσι θα σας βοηθήσει να βγάλετε τη δύσκολη μέρα σας ή ακόμη και το Σαββατοκύριακο.

    Έρχεται σε ασημί ή μπλε χρώμα, φυσικά με USB Type-C έξοδο και μια USB Type-A είσοδο, ενώ μπορεί να φορτίσει με ρεύμα 2A. Εκτός αν η συσκευή σας υποστηρίζει το Samsung Fast Charge, οπότε φορτίζει ακόμη πιό γρήγορα… Επίσης διαθέτει LED ένδειξη επιπέδου φόρτισης και ένα πλήκτρο on/off, αλλά και ένα κορδόνι για εύκολη μεταφορά.

    samsung powerbank 5100mAh2

    Η τιμή του; $60, μάλλον τσιμπημένη για ένα τέτοιο αξεσουάρ, αλλά αν έχετε συσκευή με Samsung Fast Charge και προτιμάτε γενικά τα original accessories, τότε ίσως σας κάνει!

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles