14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Η καταναλωτική σειρά Powerline της devolo διαθέσιμη και μέσα από το δίκτυο καταστημάτων Cosmote

    Την έναρξη της συνεργασίας της με την Cosmote, που αφορά στη διάθεση επιλεγμένων προϊόντων της, μέσα από το δίκτυο καταστημάτων της, ανακοινώνει η devolo Hellas.

    devolo_logo_claim_grau

    Η συνεργασία αφορά στη διάθεση της καταναλωτικής σειράς των προϊόντων Powerline Networking της γερμανικής devolo, που δίνουν στο χρήστη τη δυνατότητα λειτουργίας ενός τοπικού οικιακού δικτύου δεδομένων, χρησιμοποιώντας την υπάρχουσα εγκατάσταση παροχής ηλεκτρικού ρεύματος του σπιτιού και αποφεύγοντας κάθε διαδικασία τοποθέτησης ειδικής καλωδίωσης. Η έναρξη της στρατηγικής συνεργασίας της devolo με το δίκτυο καταστημάτων Cosmote θα ενισχύει την παρουσία της devolo και στο χώρο των τηλεπικοινωνιών στην ελληνική αγορά. Τα προϊόντα που διατίθενται σε 1η φάση είναι τα εξής:

    • devolo dLAN 1200+ WiFi ac
    • devolo dLAN 500 WiFi
    • devolo dLAN 500 AV Wireless+
    • devolo dLAN 550 duo+.

    devolo Powerline: Οικιακό δίκτυο από την πρίζα!

    Τα προϊόντα Powerline της devolo εκμεταλλεύονται την υφιστάμενη καλωδίωση ηλεκτρικού ρεύματος για τη μεταφορά δεδομένων και έτσι ο χρήστης μπορεί με την υπάρχουσα καλωδίωση ρεύματος ενός σπιτιού να έχει διπλή λειτουργία αφού εκτός από ρεύμα, μπορεί να επωφεληθεί και να χρησιμοποιήσει το δίκτυο του ηλεκτρικού για τη δημιουργία ενός οικιακού δικτύου. Η παραδοσιακή πρίζα γίνεται προέκταση του καλωδίου δικτύου που συνδέει όλους τους υπολογιστές, αλλά και τις συσκευές που μπορούν να συνδεθούν στο δίκτυο (π.χ Smart TV, Media και Blu-ray Players) με το Internet ή μεταξύ τους σε ένα οικιακό δίκτυο. Η οικιακή δικτύωση γίνεται πιο εύκολη από ποτέ με ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων έως 1200Mbps (devolo dLAN 12000+ WiFi) σε γραμμή ρεύματος με ισχυρή κρυπτογράφηση WPA/WPA2 WPS PIN, WPS PBC MAC-Address Filter Wi-Fi Time Schedule, 128 Bit AES.

    Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την devolo και τα τρέχοντα προϊόντα της θα βρείτε στη σελίδα της εταιρείας στο www.devolo.gr, ενώ για το δίκτυο καταστημάτων Cosmote στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.cosmote.gr.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles