20 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    POWERSOFT: Δωρεάν λογιστικό πρόγραμμα σε νεοφυείς εταιρείες (start-ups)

     

    powersoft

    Η POWERSOFT COMPUTER SOLUTIONS LTD, ως ενεργό μέλος της κοινότητας των νεοφυών επιχειρήσεων (start-ups), και στα πλαίσια της εταιρικής της πολιτικής ως μια εταιρεία η οποία προωθεί την καινοτομία, τη νεανική και τη ψηφιακή επιχειρηματικότητα, ανακοινώνει πως θα διαθέσει ΔΩΡΕΑΝ λογιστικό πρόγραμμα σε νεοφυείς εταιρείες (start-ups). Συγκεκριμένα, το εν λόγω πρόγραμμα θα διατεθεί από την POWERSOFT COMPUTER SOLUTIONS LTD, τόσο σε ομάδες που έχουν συμμετάσχει σε επίσημους διαγωνισμούς καινοτομίας όπως το Digital Champion, τo Watify Cyprus, το Start Up Live ή το Junior Achievement όσο και σε άλλες νεοφυείς επιχειρήσεις (start-ups).

    Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία της POWERSOFT, που εντάσσεται στα πλαίσια της εταιρικής της πολιτικής ως μια εταιρεία που προωθεί την καινοτομία – τη νεανική και τη ψηφιακή επιχειρηματικότητα, στοχεύει στη παροχή ενός υποστηρικτικού συστήματος που θα επιτρέπει στις νεοφυείς /καινοτόμες επιχειρήσεις να  αντιληφθούν τη σημασία και τα οφέλη που μπορούν να προκύψουν από τη εκπαίδευση και χρήση ενός επαγγελματικού λογιστικού προγράμματος.

    Σημειώνεται ότι η παραχώρηση του προγράμματος θα περιλαμβάνει άδεια χρήσης (software as a service) για διάρκεια 2 ετών καθώς και δωρεάν εκπαίδευση χρήσης, χωρίς καμία απολύτως δέσμευση μετέπειτα αγοράς.

    Περισσότερες πληροφορίες για το θέμα αυτό στο τηλέφωνο +357 22410000 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] παραθέτοντας τον κωδικό INNO-SOFTWARE.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles