18.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Powersoft365 Stock Control/POS: Συμβατό με τον εγκεκριμένο Φορολογικό Ηλεκτρονικό Μηχανισμό Σήμανσης και Δωρεάν συνδρομή για 3 μήνες από τη Cyta!

    powersoft365 powersoft cyta stock control pos

    Σε αναβάθμιση του λογισμικού προγράμματος εμπορικής διαχείρισης Powersoft365 Stock Control / POS, προχώρησε πρόσφατα η Cyta, (σε συνεργασία με την εταιρεία Powersoft), ώστε να είναι δυνατή η σύνδεσή του με τις εγκεκριμένες συσκευές Φορολογικού Ηλεκτρονικού Μηχανισμού Σήμανσης (ΦΗΜΣ/FISCAL) POW001.

    Όπως είναι γνωστό, σύμφωνα με σχετική πρόνοια της Κυπριακής Νομοθεσίας περί Φόρου Εισοδήματος, η οποία υιοθετήθηκε από την υπηρεσία ΦΠΑ της Δημοκρατίας, απαιτείται όπως όλες οι επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν ηλεκτρονικούς μηχανισμούς (ΗΤΜ, ΗΥ, POS) αγοράσουν και εγκαταστήσουν ΦΗΜΣ για την ηλεκτρονική έκδοση τιμολογίων και αποδείξεων είσπραξης λιανικής και χονδρικής πώλησης. Ο ΦΗΜΣ ενεργοποιείται μέσω μιας εξωτερικής συσκευής, εγκεκριμένης από το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικής Υπηρεσίας, που συνδέεται με τους Ηλεκτρονικούς Μηχανισμούς. 

    Αξίζει αν σημειωθεί ότι η λύση Powersoft365 Stock Control / POS που παρέχεται από τη Cyta για λιανικό και χονδρικό εμπόριο συνδυάζει τη φορητότητα και αμεσότητα μιας λύσης cloud με την αποδοτικότητα και αξιοπιστία των παραδοσιακών εφαρμογών. Εφαρμόζεται εύκολα και παρέχει αμεση πρόσβαση σε επιχειρησιακά στοιχεία, τα οποία μετατρέπονται σε πρακτικές πληροφορίες, οι οποίες χρησιμοποιούνται για να λαμβάνονται σημαντικές αποφάσεις από οποιοδήποτε σημείο.

    Σημειώνεται επίσης ότι οι επιχειρήσεις που θα συνδεθούν με τα λογισμικά προγράμματα Powersoft365 Stock Control / POS και Powersoft365 Accounting, μέχρι το τέλος Ιουνίου 2016, θα επωφεληθούν δωρεάν μηνιαίας συνδρομής για τρεις μήνες. Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν διαθέσιμες στον σύνδεσμο: www.cyta.com.cy/powersoft365-stock-control

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles