14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Πραγματοποιήστε τα… ξόρκια του Harry Potter από το κινητό σας, με τη βοήθεια της Google!

    Τώρα, μπορείτε να πραγματοποιήσετε τα ξόρκια του Harry Potter, χρησιμοποιώντας το smartphone σας σαν ραβδί, με τη βοήθεια των φωνητικών εντολών της Google!

    Όπως διαβάζουμε στο secnews.gr, η Google σε συνεργασία με τη Warner Bros Pictures, σας προσφέρει την ευκαιρία να κάνετε τα ξόρκια από την ταινία, χρησιμοποιώντας το Android smartphone σας. Με το κινητό σας ως ραβδί και τη βοηθεια του voice control, μπορείτε να κάνετε μερικά τρομερά ξόρκια.

    harry-potter

    Πώς να κάνετε τα ξόρκια του Harry Potter χρησιμοποιώντας το Android smartphone σας;

    Χρησιμοποιώντας το Android σας μπορείτε να πραγματοποιήσετε τρία μαγικά του Harry Potter και να εκπλήξετε τους φίλους σας. Τα τρία ξόρκια είναι τα Lumos, Nox, και Silencio και το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι το εξής:

    Ενεργοποιήστε το φωνητικό βοηθό Google Now και απλά πείτε «Ok Google, Lumos» για να ενεργοποιήσετε το φακό του τηλεφώνου σας. Για να το απενεργοποιήσετε, πείτε «Ok Google, Nox» και αμέσως το φως θα σβήσει. Εκτελώντας τώρα το «Silencio» θα κάνετε το κινητό σας να χαμηλώσει τις ειδοποιήσεις και τον ήχο κλήσης.

    Η Google έχει εισαγάγει τα μαγικά ξόρκια για τις Android συσκευές, με σκοπό την προώθηση της ταινίας «Fantastic Beasts and where to find them». Δε χρειάζεται να κατεβάσετε καμία ενημέρωση, για να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες.

    Εκτός από τα ξόρκια, η Google θα σας αφήσει να χρησιμοποιήσετε και το Map’s Street View του 1926 στη Νέα Υόρκη, την περίοδο κατά την οποία διαδραματίζετε η ιστορία Fantastic Beasts και να επισκεφτείτε μέρη και κτίρια που υπάρχουν στην ταινία.

    Η Google υποσχέθηκε επίσης να διαθέσει προσφορές σχετικές με το Fantastic Beasts ολόκληρο το Νοέμβριο. Αυτές περιλαμβάνουν πακέτο με αυτοκόλλητα Fantastic Beasts για το Google Allo, ενώ οι χρήστες του YouTube μπορούν να γίνουν μάρτυρες μαγικών υπερθεαμάτων εμπνευσμένων από τον κόσμο της μαγείας. Μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε τα βήματα του Newt και να κυνηγήσετε τέρατα κι εσείς οι ίδιοι κάνοντας χρήση της αναζήτησης Google.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles