21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος Apple Premium Reseller στην Κύπρο

    istorm-cyprus-apple-store

    Με την συμμετοχή της δημοφιλούς τραγουδίστριας Demy πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου, τα επίσημα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος Apple Premium Reseller στην Κύπρο.

    Ανοίγοντας και επισήμως τις πόρτες του για το κοινό, το νέο Apple Premium Reseller Store, που βρίσκεται στο κέντρο της πρωτεύουσας και πιο συγκεκριμένα στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 4 και  Ευαγόρου γωνία, έχει σαν στόχο να προσφέρει σε κάθε Κυπριακή οικογένεια τη δυνατότητα να ζήσει πραγματικά την εμπειρία και τις πολυδιάστατες δυνατότητές του brand της Apple.

    Μιλώντας για το θέμα αυτό ο Retail Manager της iStorm, Κώστας Παπαγιάννης, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ανοίξαμε το πρώτο κατάστημα της iStorm στην Κύπρο. Τα προϊόντα Apple βρίσκονται πολύ ψηλά στις προτιμήσεις του κυπριακού κοινού και η υποδοχή που μας επιφύλασσαν ήταν πολύ θερμή. Στόχος μας είναι να φέρουμε τους καταναλωτές σε επαφή με το αυθεντικό οικοσύστημα της Apple, σε συνδυασμό πάντα με την κορυφαία αγοραστική εμπειρία που μόνο η iStorm ξέρει να προσφέρει.»

    Αξίζει να σημειωθεί ότι το νέο Apple Premium Reseller Store, είναι το έβδομο κατά σειρά κατάστημα που δημιούργησε η iStorm στο πλαίσιο των επενδύσεων του Ομίλου Quest τόσο στην ελληνική όσο και στην κυπριακή αγορά, και τηρεί όλες τις διεθνείς προδιαγραφές που θέτει η Apple για τα καταστήματα διάθεσης των προϊόντων της.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles