18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Πρεμιέρα για το American Horror Story (season 6)

    Αν δεν γνωρίζετε τον τίτλο τότε μάλλον μένατε σε σπηλιές τα τελευταία 5 χρόνια χωρίς τηλεόραση, δεν εξηγείται αλλιώς! Τα νέα είναι ευχάριστα για τους λάτρεις του American Horror Story λοιπόν στη χώρα μας, αφού από αυτή την Πέμπτη (15 Σεπτεμβρίου) ξεκινά η τηλεοπτική σεζόν για το FOX με μία από τις πιο διάσημες και δημοφιλείς σειρές παγκοσμίως που κάνει πρεμιέρα στις οθόνες μας. Υπενθυμίζουμε οτι το κανάλι FOX είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω NOVA, OTE TV, Vodafone TV και Cyta Τηλεόρασης, ενώ όλα τα νέα επεισόδια της σειράς θα είναι διαθέσιμα on-demand μέσω FOX Play.

    american horror story

    To AHS (American Horror Story) είναι… χιλιοβραβευμένο (με Emmy και Χρυσή Σφαίρα) και έχει ως παραγωγούς τους κορυφαίους στο είδος Ryan Murphy και Brad Falchuk. Σε αντίθεση με τις προηγούμενες σεζόν, οι παραγωγοί δεν έχουν κάνει καμία ανακοίνωση σχετικά με το θέμα, την υπόθεση, την τοποθεσία και τους χαρακτήρες της σειράς, έτσι όλα θα αποκαλυφθούν στην πολυαναμενόμενη πρεμιέρα.

    Μπορεί το σενάριο να περικλείεται από ένα πέπλο μυστηρίου, αλλά είναι σίγουρο πως ο νέος κύκλος «American Horror Story» θα μας προσφέρει μερικές από τις πιο δυνατές σκηνές και συναρπαστικές ερμηνείες. Εγγύηση γι’ αυτό αποτελεί το all-star cast της σειράς, στο οποίο έχει επιβεβαιωθεί η συμμετοχή των: Lady Gaga, Angela Bassett, Kathy Bates, Sarah Paulson, Finn Wittrock, Denis O’Hare, Cheyanne Jackson, Matt Bomer και Wes Bentley. Βέβαια, εκτός από τους δημιουργούς της σειράς, κανείς δεν γνωρίζει ακόμα ποιους ρόλους θα ενσαρκώσουν!

    Το FOX θα προβάλλει όλα τα νέα επεισόδια του «American Horror Story», κάθε Πέμπτη λιγότερο από 24 ώρες μετά την πρεμιέρα τους στην Αμερική. Μείνετε συντονισμένοι και ανακαλύψτε τι μας επιφυλάσσει το νέο κεφάλαια της σειράς!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles