23.6 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Πρεμιέρα στις 9 Σεπτεμβρίου για το remake του «American Gigolo»

    Μπορεί να έχουν περάσει αρκετές δεκαετίες από τότε που ο Richard Gere ενσάρκωσε τον Τζούλιαν Κέι στην ταινία «American Gigolo», όμως το φιλμ αποτέλεσε «σταθμό» στην καριέρα του δημοφιλούς σταρ και σύντομα θα δούμε μια νέα εκδοχή του με πρωταγωνιστή τον Jon Bernthal. Όπως όλα δείχνουν, το remake που θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Σεπτεμβρίου, παρουσιάζει αρκετό ενδιαφέρον, αφού το νέο trailer της σειράς που κυκλοφόρησε αποκαλύπτει έναν άνδρα συνοδό, τον Κέι, να απελευθερώνεται μετά από 15 χρόνια φυλάκισης, στα οποία και καταδικάστηκε για ένα φόνο που δεν έκανε ποτέ.

    Σύμφωνα με μια περιγραφή της σειράς από το Showtime, παραγωγής Τζέρι Μπρουκχάιμερ, «ενώ ο Τζούλιαν παλεύει να συμφιλιώσει τη δουλειά που έκανε στο παρελθόν με τον άνθρωπο που είναι σήμερα, η ντετέκτιβ Σάντεϊ αναζητά την αλήθεια για το φόνο που τον έστειλε στη φυλακή όλα αυτά τα χρόνια, αποκαλύπτοντας μια πολύ μεγαλύτερη συνωμοσία στην πορεία».

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles