15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    «Πρέπει να αγοράσετε ένα πραγματικό υπολογιστή», λέει ο Nadella σε χρήστες iPad

    Ο CEO της Microsoft, Satya Nadella, επισκέφθηκε πρόσφατα την Ινδία, όπου έτυχε να συναντήσει δυο δημοσιογράφους, οι οποίοι ήταν κάτοχοι συσκευών iPad. Θα πρέπει να αγοράσετε έναν πραγματικό υπολογιστή, ανέφερε χαρακτηριστικά σε έναν από αυτούς. Υπενθυμίζουμε, ότι άλλα στελέχη της Microsoft πριν από μερικούς μήνες, δήλωσαν ότι η Apple αντέγραψε το Surface Pro στο iPad Pro. Συγκεκριμένα, ο Ryan Gavin, General Manager της σειράς Surface, ήταν πιο συγκεκριμένος στη διατύπωσή του, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά, ότι η σειρά iPad Pro, ήταν το αποτέλεσμα της αντιγραφής εκ μέρους της Apple, της Microsoft, στην κατηγορία 2-in-1.

    satya-nadella

    Πρόκειται για στελέχη που υποστηρίζουν ότι υπάρχουν αρκετές ομοιότητες μεταξύ των συσκευών. Και οι δυο σειρές, διαθέτουν οθόνη αφής και μπορούν να λειτουργήσουν με γραφίδα (Surface Pen και Apple Pencil) και διαθέτουν αποσπώμενα QWERTY πληκτρολόγια. Αλλά υπάρχει μια μεγάλη διαφορά και αυτή είναι στο λειτουργικό που τρέχουν. Το Microsoft Surface Pro τρέχει Windows 10 Pro, ένα λειτουργικό που σχεδιάστηκε για προσωπικούς υπολογιστές, ενώ το iPad Pro, τρέχει το iOS.

    Επίσης, είχε αναφέρει πρόσφατα, ότι η Microsoft δεν είναι ένας κατασκευαστής πολυτελών προϊόντων, αλλά αντίθετα, σχεδιάζει «εργαλεία», τα οποία άλλοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να δημιουργήσουν.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles