21 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Prestigiο Multikey: Για να μη χάνετε ποτέ από τα ματιά σας… tablets και smartphones!

    MultiKey_630x300

    Ένα νέο  κομψό gadget,  το Multikey της Prestigiο, εφοδιασμένο με την πιο σύγχρονη τεχνολογία, έρχεται να δώσει λύση στους ξεχασιάρηδες… για άμεσο και γρήγορο εντοπισμό των ξεχασμένων smartphones, tablets και άλλων χρήσιμων αντικειμένων! Πρόκειται ουσιαστικά, για ένα μικρό σε μέγεθος αξεσουάρ, που μπορεί να ενσωματωθεί ακόμη και σε ένα σετ κλειδιών, το οποίο, παρά το λιλιπούτειο μέγεθος του, κρύβει στο εσωτερικό του.. πολλές και απίστευτα « έξυπνες» ιδιότητες.

    Το Multikey λοιπόν, παρέχει εύχρηστες λειτουργικές λύσεις όπως σύστημα anti-loss, αμφίδρομη αναζήτηση,  σύστημα άμεσης ειδοποίησης, φακό και δυνατότητα λήψης φωτογραφιών από απόσταση.

    Παράλληλα κατεβάζοντας την ειδική δωρεάν εφαρμογή MultiKey από το Prestigio Multistore, οι χρήστες μπορούν να συνδεθούν μέσω Bluetooth με το MultiKey και να ελέγχουν που βρίσκεται η συσκευή τους οποιαδήποτε στιγμή. Με το πάτημα ενός «κουμπιού» στο MultiKey, η συνδεδεμένη συσκευή (smartphone ή tablet) θα εκπέμψει σήμα για εύκολο εντοπισμό της.

    Έλεγχος κάθε στιγμή, για αποφυγή απώλειας συσκευών και αντικειμένων

    Το μικρό και κομψό μπρελόκ μπορεί να συνδεθεί με το smart phone ή το tablet σας .Έτσι όταν το MultiKey είναι έξω από το εύρος σύνδεσης ο χρήστης  ειδοποιείται με ήχο. Το multikey έχει την δυνατότητα να εντοπίζει  συσκευές  μέχρι και απόσταση 15 μέτρων.

    Πραγματική σύνδεση 

    Κάθε φορά που το smart phone του χρήστη λαμβάνει αναπάντητη κλήση ή μήνυμα το MultiKey ειδοποιά  των χρήστη μέσω φωτεινής και ηχητικής ειδοποίησης. 

    Καλύτερη λήψη φωτογραφιών

    Τώρα η λήψη φωτογραφιών γίνεται ευκολότερη από ποτέ. Ο χρήστης με ένα κλικ στο Multikey μπορεί να ενεργοποιήσει την κάμερα του smartphone του ή του tablet που έχει τοποθετηθεί απέναντι του και να αποθανατίσει κάθε στιγμή μαζί με την παρέα του.

    Το Prestigio MultiKey είναι συμβατό με smartphones και tablets με λειτουργικό Android 4.3 και άνω και με Bluetooth 4.0.

    Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την σελίδα www.prestigio.com

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles