16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Prestigio: Νέα σειρά Prestigio Visconte tablet, με Windows 8.1/8.1 Pro

    Τον ερχόμενο Φεβρουάριο αναμένεται να είναι διαθέσιμη η νέα σειρά προϊόντων Prestigio Visconte tablet, που ενσωματώνει το νέο επεξεργαστή Intel Celeron Dual-Core 64-bit, 1,46 GHz  προσφέροντας καλύτερη απόδοση γραφικών και επεξεργασίας από ότι οι επεξεργαστές Intel Atom προηγούμενης γενιάς.

    prestigio windows

    Το Prestigio Visconte έχει ανάλυση 1200×800, μέχρι 64GB εσωτερική μνήμη, είναι διαθέσιμο με Windows 8.1 αλλά και με Windows 8.1 Pro, με Wi-Fi ή 3G.  Με προεγκατεστημένο το Microsoft Office Home and Student 2013, το οποίο παρέχεται δωρεάν στους χρήστες του Prestigio Visconte,  μπορεί κανείς να δημιουργήσει, να διαβάσει, και να κοινοποιήσει το υλικό που δημιούργησε στο Word, Excel η PowerPoint. Ιδανικά για χρήστες που αναζητούν μία συσκευή που τα διαθέτει «όλα σε ένα» για εργασία, παιχνίδι και ψυχαγωγία!

    Ο κ. Λεύκιος Θεοδοσίου, ASBIS Regional Director αναφερόμενος στην νέα αυτή προιόντική σειρά, δήλωσε ιδιαίτερα περήφανος επισημαίνοντας ότι « Με την παρουσία του καινούργιου Prestigio Windows tablet, αναμένουμε ότι όλο και περισσότερες επιχειρήσεις και εκπαιδευτικά ιδρύματα θα έχουν πρόσβαση στα πλεονεκτήματα των Windows. Τα νέα αυτά tablet γίνονται μέρος μίας μεγάλης οικογένειας συσκευών και υπηρεσιών της Prestigio, οι οποίες πάντα προσφέρονται σε ανταγωνιστικές τιμές.»

    «Τα Windows είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής πάνω από ενός δισεκατομμυρίου ανθρώπων ανά τον κόσμο. Από τη δουλειά στο παιχνίδι, τη διαχείριση των εταιρικών τεχνολογιών πληροφορίας (IT), τη δημιουργία εφαρμογών, την περιήγηση στο διαδίκτυο, οι περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν τα Windows παρά οποιοδήποτε άλλο λειτουργικό σύστημα », δήλωσε ο Don Grantham, Πρόεδρος της Microsoft της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης.

    Τα πλεονεκτήματα του νέου Prestigio Visconte tablet περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

    • Η συσκευή διαθέτει ικανότητα αποθήκευσης 32GB / 64GB με εσωτερικό σκληρό δίσκο SSD και μπορεί να επεκταθεί έως 64GB με κάρτες μνήμης Micro SD.
    • Λόγω της IPS οθόνης πολλαπλής αφής (10 σημεία), τα χρώματα και οι εικόνες είναι ζωηρές και φωτεινές.
    • Φορητό: άμεση σύνδεση στο διαδίκτυο μέσω Wi-Fi ή  με 3G ταχύτητα 21 Mbps.
    • Το Prestigio Visconte tablet, είναι σχεδιασμένο για να είναι φορητό και αρκετά ελαφρύ ούτως ώστε να μεταφέρεται εύκολα, είναι λεπτό – 9,9 χιλιοστά, ζυγίζει μόλις 550 γραμμάρια και διατίθεται σε 2 χρώματα: Ασημί-Λευκό & Σκούρο Μπλε.

     

    Η νέα σειρά προϊόντων Prestigio Visconte tablet, αναμένεται να είναι διαθέσιμη τόσο στην Κυπριακή όσο και στην Ελληνική αγορά τον Φεβρουάριο, αποκλειστικά από το δίκτυο μεταπωλητών της ASBIS στην Κύπρο και Ελλάδα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles