16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Κρατήστε τα παιδιά σας ασφαλή στο διαδύκτιο: Τablets με γονικό έλεγχο από την Prestigio

    prestigio multicolor

    Μια αρίστη λύση για να κρατήσετε τα παιδιά σας ασφαλή στο διαδύκτιο έρχεται από την Prestigio, που πρόσφατα ανακοίνωσε μια νέα σειρά από χρωματιστά tablets με γονικό έλεγχο (parental control) και προ-εγκατεστημένες εκπαιδευτικές δωρεάν εφαρμογές και παιχνίδια για παιδιά.

    Πιο συγκεκριμένα, οι συσκευές tablets της Prestigio με γονικό έλεγχο, σας επιτρέπουν να ελέγξετε πότε και πως χρησιμοποιήθηκε το tablet από το παιδί σας χωρίς να κρυφοκοιτάζετε. Ακόμα, μπορείτε να θέσετε δικό σας κωδικό για να περιορίσετε την χρήση που θα κάνει το παιδί σας στην συσκευή, να κλειδώσετε τις ρυθμίσεις, να αποκλείσετε όλες τις αγορές και την εγκατάσταση νέων εφαρμογών ή να αποκλείσετε τις κλήσεις και την αποστολή sms.

    Με τον τρόπο αυτό περιορίζετε τη χρήση του tablet, μόνο σε παιχνίδια και εφαρμογές που εσείς θεωρείτε κατάλληλες για το παιδί σας. Ο γονικός έλεγχος είναι προ- εγκατεστημένος στο Prestigio MultiPad Colour 7.0  3G , μαζί με πλήθος έξυπνων και αναπτυξιακών παιχνιδιών ειδικά για παιδιά, δωρεάν για όλους τους χρήστες Prestigio!

    Το Prestigio MultiPad Color είναι διαθέσιμο σε 7 και 8 ίντσες οθόνη, με τετραπύρηνο επεξεργαστή, GPS, FM Radio , σύνδεση 3G και σε έξι διαφορετικά χρώματα. Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένους μεταπωλητές της εταιρείας . Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.prestigio.com

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles