19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    MultiPad Wize 3057 3G: Απεριόριστη ευκολία στη χρήση και εκτεταμένη συνδεσιμότητα εν κινήσει!

    Prestigio-MultiPad-Wize-3057-3G

    Μια νέα εμπειρία χρήσης υπόσχεται το νέο μικρό και κομψό tablet MultiPad Wize 3057 3G της Prestigio που χάρη στο μικρό μέγεθος του και την 3G συνδεσιμότητα του, προσφέρει απεριόριστη ευκολία στη χρήση και εκτεταμένη συνδεσιμότητα εν κινήσει, για πρόσβαση στο Internet από όπου κι αν βρίσκεστε. Παράλληλα, ο διπύρηνος επεξεργαστής του διασφαλίζει την ομαλή λειτουργία των εφαρμογών και πολυμέσων, με τη βέλτιστη χρήση της μπαταρίας. Η φωτεινή οθόνη επτά ιντσών με ανάλυση 1024×600 pixels παραδίδει στο περιεχόμενο μια πιο ρεαλιστική άποψη με πλούσια και ζωντανά χρώματα.

    Απολαύσετε λοιπόν, στο νέο MultiPad Wize 3057 3G της Prestigio όλα τα πλεονεκτήματα του λειτουργικού συστήματος Android 4.4 Kit Kat, καθώς είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εκδόσεις. Αποκτήστε πρόσβαση στο Google Play με περισσότερες από 1,5 εκατομμύρια εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων των Google, Google Maps, Gmail, Drive, Photos. Υπάρχει επίσης προεγκατεστημένη η εφαρμογή Multistore, όπου μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν εφαρμογές ή να αγοράσετε παιχνίδια και προγράμματα σε τιμές προσφοράς. Σε περίπτωση υπέρβασης της χωρητικότητας της κάρτας microSD 32GB, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε 200GB δωρεάν χώρο αποθήκευσης στο Prestigio Multicloud.

    «Προεγκατεστημένες εφαρμογές όπως η McAfee και DU Speed Booster, βοηθούν στην ασφάλεια του κινητού, στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, στη βελτιστοποίηση της ταχύτητας, και μπορούν να αποδειχθούν χρήσιμες για την ομαλή λειτουργία του tablet», δήλωσε ο  κ. Λεύκιος Θεοδοσίου, γενικός διευθυντής της Asbis Mediterranean.

    Σημειώνεται ότι το νέο MultiPad Wize 3057 3G θα είναι σύντομα διαθέσιμο στο δίκτυο μεταπωλητών της Asbis Mediterranean.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles