18.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Prestigio Supreme Speaker: To ηχείο υψηλής ισχύος 2 σε 1

    H Prestigio παρουσιάζει το Supreme φορητό ηχείο με μοναδικό μαγνητικό σχεδιασμό και λειτουργία True Wireless Stereo.

    Τι κάνει το Prestigio Supreme μοναδικό;

    Χάρη στο μαγνητικό σχεδιασμό, δύο ηχεία με ισχύ 8W το κάθε ένα, μπορούν να συνδυαστούν και να δημιουργήσουν ένα ενιαίο ηχείο με ισχύ 16W, σε μόνο λίγα δευτερόλεπτα. Τα 2 ηχεία μπορούν να εγκατασταθούν σε διαφορετικές γωνίες στο δωμάτιο και να προσφέρουν συναρπαστικό- surround ήχο.

    Το Supreme έχει τη δυνατότητα να αναπαράγει αδιάκοπα μουσική εώς 15 ώρες και είναι εξοπλισμένο με θύρα USB Type-C, για φόρτιση της συσκευής. Είναι μια καλή επιλογή η οποία μπορεί να συνδυαστεί με ένα ευχάριστο χόμπι ή ένα θορυβώδες πάρτι. Aκόμη μπορεί να τοποθετηθεί στο γραφείο ή δίπλα από την τηλεόραση την ώρα που ο χρήστης παρακολουθεί την αγαπημένη του σειρά ή ταινία.

    Ο χρήστης δημιουργεί απλά μια λίστα αναπαραγωγής με αγαπημένα τραγούδια και συνδέει τη συσκευή με το smartphone του μέσω Bluetooth. Το εύρος της ασύρματης σύνδεσης είναι 36m σε εξωτερικούς χώρους και 10m σε εσωτερικούς χώρους.

    Η λειτουργία True Wireless Stereo, δίνει τη δυνατότητα στο Supreme ηχείο να γεμίσει οποιοδήποτε χώρο με έναν απίστευτα βαθύ ήχο δημιουργώντας μια ευχάριστη ατμόσφαιρα σε οποιοδήποτε πάρτι.

    Το Prestigio Supreme παρέχει όχι μόνο υψηλής ποιότητας ήχο, αλλά και φωνητική υποστήριξη Siri και Google Now. Τώρα ο χρήστης, μπορεί να ζητήσει από το virtual assistant να ρυθμίσει ένα ξυπνητήρι, να τον ενημερώσει για τον καιρό, να του διαβάσει τα τελευταία νέα ή να του στείλει υπενθύμιση εάν πρόκειται να εργαστεί για ένα σημαντικό συμβάν.

    Ακόμη, μεταξύ των χαρακτηριστικών του φορητού ηχείου, ο χρήστης μπορεί να λαμβάνει κλήσεις ακόμα και όταν ακούει μουσική. Η μουσική, σταματά να παίζει όταν γίνεται λήψη μιας κλήσης, και αφότου τερματιστεί, αναπαράγεται αυτόματα.

    Το ηχείο έχει οβάλ σχήμα και λείες γραμμές, που τονίζουν τον κομψό και μελετημένο σχεδιασμό του. Το ηχείο διατίθεται σε τρία χρώματα: κόκκινο, λευκό και μαύρο. Η θήκη είναι κατασκευασμένη από σιλικόνη, με απαλή υφή και προστατεύει το ηχείο σε περίπτωση που γλιστρήσει από τα χέρια. Τέλος, αποτελεί ένα χρήσιμο και λειτουργικό δώρο για την περίοδο των Χριστουγέννων και όχι μόνο.

    «Ένα ηχείο με μοναδικό μαγνητικό σχεδιασμό που μπορεί να «χωριστεί» σε 2 μέρη. Είναι μοντέρνο, πρακτικό και λόγω του μεγέθους του μπορεί να μεταφερθεί οπουδήποτε και να δημιουργήσει μια καταπληκτικά στερεοφωνική ατμόσφαιρα. Ακόμη, αποτελεί ένα χρήσιμο αξεσουάρ για το γραφείο αλλά και για το σαλόνι. Είναι εύκολο στη χρήση, αφού το μόνο που χρειάζεται είναι ένα smartphone και καλή διάθεση», δήλωσε ο Λεύκιος Θεοδοσίου, Γενικός Διευθυντης, ASBIS Kypros Ltd.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles