21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    PrimeTel: Περήφανος χορηγός της ομάδας «Six & Plus» στον διαγωνισμό «Formula 1 in Schools 2013»

    Six&PlusTeam_Print

    Η PrimeTel συμβάλλοντας ουσιαστικά στην προώθηση εκδηλώσεων που αφορούν την εκπαίδευση και πνευματική καλλιέργεια των νέων, επέλεξε και φέτος, να είναι  περήφανος  χορηγός της ομάδας «Six & Plus» η οποία συμμετέχει στον διεπιστημονικό διαγωνισμό, «Formula 1 in Schools 2013.»

    O διαγωνισμός «Formula 1 in Schools» είναι μια παγκόσμια πρόκληση, ανοικτή σε όλους τους μαθητές ηλικίας 9 ως 19. Η εκπαιδευτική αυτή πρωτοβουλία πραγματοποιείται σε περισσότερες από 40 χώρες και έχει ως στόχο να αλλάξει τις αντιλήψεις προς την Επιστήμη, Τεχνολογία, Μηχανολογία και τα Μαθηματικά.

    Σε ένα διασκεδαστικό και συναρπαστικό περιβάλλον μάθησης, η κάθε ομάδα καλείται να αναπτύξει ένα ειδικό λογισμικό για τον σχεδιασμό, την ανάλυση, κατασκευή και δοκιμή ενός αγωνιστικού αυτοκινήτου Formula 1. Οι ομάδες θα πρέπει επίσης να αναλάβουν τη διαχείριση του προϋπολογισμού τους ούτως ώστε να καλυφθούν τα έξοδα της έρευνας, του ταξιδιού και της διαμονής τους. Η νικήτρια ομάδα του τελικού της κάθε χώρας θα εκπροσωπήσει την χώρα  της στο Τέξας όπου θα γίνουν οι παγκόσμιοι αγώνες.

    Ο διαγωνισμός στην Κύπρο χωρίστηκε από την Ένωση Κυπρίων Φυσικών σε 3 φάσεις: Πρώτη φάση, Προκριματικοί, Τελικοί. Η PrimeTel είναι ένας από τους χορηγούς της ομάδας «Six & Plus» από το Λύκειο Αγίου Γεωργίου Λάρνακας. Η ομάδα αποτελείται από έξι μαθητές: Λουίζα Χρυσάνθου, Γιώργος Κωνσταντίνου, Γιάννης Σάββα, Δημήτρης Φωτίου, Μίρα Σκάρου και Κάλλια Φλουρέτζου, οι οποίοι θα αγωνιστούν στον προκριματικό γύρο που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Ιουνίου στο Δάλι.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles