24.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Η Εποχή 4G έφτασε για τη PrimeTel!

    4g_primetel

    Ενημέρωση τύπου πραγματοποίησε σήμερα η PrimeTel (Πέμπτη 2 Απριλίου 2015) με αφορμή το επίσημο λανσάρισμα του δικτύου 4G της εταιρείας. Στην τοποθέτησή του ο Εκτελεστικός Διευθυντής PrimeTel PLC κ. Ερμής Ν. Στέφανου, κάνοντας μια σύντομη ιστορική αναδρομή ανέφερε ότι η PrimeTel μετράει σήμερα 10 και πλέον χρόνια εμπειρίας στην Κυπριακή αγορά.

    Αφετηρία αυτής της διαδρομής όπως τόνισε ο κος Στεφάνου, ήταν «Η ανάγκη δημιουργίας μιας εναλλακτικής επιλογής στις υπηρεσίες Φωνής, Δεδομένων και Εικόνας. ΗPrimeTel, όπως επεσήμανε ο κος Στέφανου, «επένδυσε σε ένα υπερσύγχρονο δίκτυο, το οποίο αποτελεί σήμερα ένα από τα πιο δυνατά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της εταιρείας, γεγονός που της επιτρέπει να εδραιώνει τη θέση της ως ένας σημαντικός παροχέας υπηρεσιών σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, ίντερνετ και τηλεόρασης, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. Το Όραμα της εταιρείας είναι να συμβάλει καθοριστικά στον εκσυγχρονισμό του τομέα τηλεπικοινωνιών στην Κύπρο και να παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, διαδραματίζοντας παράλληλα το ρόλο του τηλεπικοινωνιακού κόμβου μεταξύ Ευρώπης και Ανατολής». 

    Τρίτη άδεια κινητής τηλεφωνίας στην Κύπρο

    Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο γεγονός ότι πριν από περίπου ένα χρόνο η PrimeTel κατάφερε με επιτυχία να εξασφαλίσει την τρίτη άδεια κινητής τηλεφωνίας στην Κύπρο και από Πάροχος Ιδεατού Δικτύου Κινητής (MVNO – Mobile Virtual Network Operator) εξελίχθηκε σε Πάροχο Δικτύου Κινητής (MNO – Mobile Network Operator).

    Νέο σύγχρονο και αξιόπιστο δίκτυο κινητής 3G και 4G

    «Συνεπείς στις υποσχέσεις μας προς το καταναλωτικό κοινό» όπως είπε ο κος Στεφάνου, «υλοποιήσαμε σε χρόνο ρεκόρ ένα σύγχρονο και αξιόπιστο δίκτυο 4G με πληθυσμιακή και γεωγραφική κάλυψη που ξεπερνά κατά πολύ τις υποχρεώσεις που προκύπτουν από την άδεια. Αυτή τη στιγμή το νέο δίκτυο της PrimeTel έχει ήδη καλύψει τα μεγάλα αστικά κέντρα της Κύπρου παρέχοντας πληθυσμιακή κάλυψη που αγγίζει το 50% και αναμένεται να ξεπεράσει το 60% μέσα στους επόμενους μήνες. Είναι η πιο γρήγορη ανάπτυξη δικτύου κινητής που έγινε πότε στην Κύπρο».

    Απίστευτα γρήγορο mobile internet 4G με ταχύτητες έως και 10 φορές υψηλότερες από πριν

    Σε αυτή τη φάση προσφέρουμε ταχύτητες έως και 70mbps και υπάρχει η δυνατότητα στο μέλλον να φτάσουμε μέχρι και τα 300 Μbps ανέφερε χαρακτηριστικά ο κος Στεφάνου. «Το 4G μας παρέχει νέες δυνατότητες που μακροπρόθεσμα, υπόσχονται μια μεγάλη αλλαγή στον τρόπο που δουλεύουμε, επικοινωνούμε και αλληλεπιδρούμε. Αυτό αντιπροσωπεύει μία άνευ προηγουμένου ευκαιρία για την PrimeTel και για τους συνεργάτες της να αναπτύξουν νέες καινοτόμες υπηρεσίες, βελτιώνοντας την εμπειρία του πελάτη και συνάμα την ανταγωνιστικότητα και την ανάπτυξη»    

    Η PrimeTel αποτελεί τηλεπικοινωνιακό κόμβο στην Ανατολική Μεσόγειο

    Καταλήγοντας ο κος Στεφάνου επεσήμανε ότι «H PrimeTel δεν σταματά να προχωρά, ανταποκρίνεται και επενδύει στο μέλλον. Αναβαθμίζουμε το δίκτυο και τις τεχνολογίες μας καλύπτοντας έτσι τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες των πελατών μας. Συνεχίζουμε να επενδύουμε με στόχο να προσφέρουμε: την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους συνδρομητές μας – ποιοτικές και αξιόπιστες υπηρεσίες και ανταγωνιστικές τιμές, προσιτές σε όλους. Μέσω της διασύνδεσης με τις γύρω χώρες μπορούμε να εξυπηρετήσουμε μέχρι και 200εκ κόσμο καθώς και να γίνουμε ένα από τα μεγαλύτερα DATACENTER της ευρύτερης περιοχής εκμεταλλευόμενοι πλήρως τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η Κύπρος: τη γεωγραφική μας θέση, το φορολογικό καθεστώς και την ευρωπαϊκή νομοθεσία».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles