19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Primetel: Χριστουγεννιάτικη προσφορά με προγράμματα κινητής GIGA Unlimited από €19,99 το μήνα!

    «Γιορτάζουμε οικογενειακά κι απεριόριστα, μαζί με σένα και… όλο σου το σόι, για τις στιγμές που μοιραζόμαστε, για τις ευχές που ανταλλάσσουμε, την αγάπη που στέλνουμε, για την επικοινωνία που έχουμε ανάγκη». Αυτόν τον ευρηματικό τρόπο επέλεξε η Primetel για να επικοινωνήσει την νέα της προσφορά φέτος τα Χριστούγεννα, για τα προγράμματα κινητής Giga Unlimited, τα οποία περιλαμβάνουν απεριόριστο χρόνο ομιλίας, απεριόριστα SMS και απεριόριστα Data με  κόστος μόλις στα €19,99 το μήνα.

    Σύμφωνα με την νέα αυτή προσφορά που ξεκίνησε στις 6 Δεκεμβρίου 2021 και θα διαρκέσει έως τις 15 Ιανουαρίου 2022, παρέχεται η δυνατότητα στους καταναλωτές να  επωφεληθούν έκπτωσης στο μηνιαίο πάγιο για τους πρώτους δώδεκα μήνες, (ανάλογα με το GIGA SMART ή GIGA UNLIMITED Πρόγραμμα που θα επιλέξουν ) είτε συνδυαστικά με επιδότηση συσκευής και έκπτωση στο μηνιαίο πάγιο για τους πρώτους δώδεκα μήνες, και ανάλογα πάντα με το Πρόγραμμα (GIGA SMART ή GIGA UNLIMITED) που θα επιλέξουν να συνδεθούν με 24μήνη δέσμευση συμβολαίου.

    Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη Προσφορά απευθύνεται αποκλειστικά σε νέους συνδρομητές που θα μεταφέρουν τον υφιστάμενο ενεργό αριθμό κινητής τηλεφωνίας που διαθέτουν (συμβολαίου ή καρτοκινητής) σε οποιοδήποτε GIGA SMART ή GIGA UNLIMITED Πρόγραμμα Κινητής της Primetel, καθώς και για τους νέους συνδρομητές που θα εγγραφούν με νέο αριθμό σε οποιοδήποτε GIGA SMART ή GIGA UNLIMITED Πρόγραμμα Κινητής με 24μηνη δέσμευση συμβολαίου.

    Η Προσφορά ισχύει επίσης και για τους υφιστάμενους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας της εταιρείας – με την προϋπόθεση ότι θα έχει λήξει η αρχική διάρκεια του συμβολαίου τους και να μην επωφελούνται ήδη από κάποια άλλη προσφορά – και επιθυμούν να ανανεώσουν το συμβόλαιο τους σε οποιοδήποτε από τα διαθέσιμα προγράμματα GIGA SMART ή GIGA UNLIMITED της Primetel, με 24μηνη δέσμευση.

    Παράλληλα η Primetel προσφέρει πακέτα Internet για το σπίτι που ξεκινούν από €14,99 το μήνα με Παγκύπρια κάλυψη αλλά και Home Fiber πακέτα (σε όλα τα μεγάλα αστικά κέντρα) με ταχύτητα 100Mbps > και μηνιαίο κόστος που ξεκινά από €19,99.

    Τέλος, το Full Πακέτο Τηλεόρασης με όλο το ποδοσφαιρικό και ψυχαγωγικό περιεχόμενο με 75 τοπικά και διεθνή κανάλια, προσφέρεται συνδυαστικά με Fiber Internet 100 Mbps με κόστος που ξεκινά από €49.99/μήνα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles