13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    PrimeTel.Hosting: Φτιάξε μόνος σου την δική σου επιχειρηματική η προσωπική ιστοσελίδα

    PrimeTelHosting_Accountant_300dpi_gr-1024x535

    Στην διάθεση των καταναλωτών τίθεται από σήμερα το PrimeTel.Hosting – μια νέα «trendy» πρόταση της PrimeTel που είναι προσαρμοσμένη να υποστηρίζει με τον καλύτερο τρόπο τις «σύγχρονες ψηφιακές ανάγκες» της εποχής του Internet και των social media.

    Συγκεκριμένα, η PrimeTel, μέσω του PrimeTel.Hosting προσφέρει πλέον την δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο να κατασκευάσει και να διαμορφώσει εύκολα το δικό του προσωπικό ή εταιρικό website, προσωπικό blog για να μοιραστεί τις σημαντικότερες στιγμές και σκέψεις του, προιοντικό portfolio για να παρουσιάσει κανείς τη δουλειά του ή ακόμη να δημιουργήσει το διαδικτυακό προφίλ της επιχείρησής του.

    Το PrimeTel.Hosting παρέχει επίσης υπηρεσίες κατοχύρωσης domain name και φιλοξενίας ιστοσελίδων, ενώ μέσω ενός εύχρηστου και φιλικού περιβάλλοντος (cPanel) μπορεί κανείς να διαμορφώσει βάσει των δικών του προσωπικών προτιμήσεων και αναγκών, όλα τα στοιχεία των e-mail λογαριασμών του.

    Κατοχύρωσε ένα domain (.property, .accountant, .guru), δημιούργησε τον λογαριασμό email σου και κτίσε την ιστοσελίδα που θέλεις στο https://primetel.hosting/el/.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles