20 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    PrimeTel και ΕΥ-ΖΗΝ ξεκινάνε ανοικτές προπονήσεις για τον PrimeTel Εταιρικό Δρόμο 5KM!

    PrimeTel Corporate Race 2019 (Small)

    Τον 13ο Διεθνή Μαραθώνιο Λεμεσού στηρίζει και φέτος η PrimeTel, ως Χρυσός και Ονομαστικός Χορηγός του Εταιρικού Δρόμου 5 χλμ. ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 23 Μαρτίου 2019. Στο πλαίσιο αυτό η PrimeTel προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να συμμετάσχουν στον αγώνα, ξεκινώντας ανοικτό πρόγραμμα προπονήσεων υπό την καθοδήγηση έμπειρων μαραθωνοδρόμων του σωματείου ΕΥ-ΖΗΝ, οι οποίοι θα αναλάβουν την σωστή προετοιμασία των συμμετεχόντων και θα μοιραστούν συμβουλές και οδηγίες σε θέματα τακτικής, διατροφής και ψυχολογικής προετοιμασίας.

    Η πρώτη προγραμματισμένη προπόνηση θα γίνει στη Λεμεσό την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019 στις 19:00 με σημείο εκκίνησης το Υπαίθριο Αμφιθέατρο Μόλου, ενώ προπονήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη και Σάββατο.

    Να σημειωθεί ότι το σωματείο του EY-ZHN με σημαντική δράση στον αθλητικό και κοινωνικό στίβο, επιδιώκει την ανάδειξη του αθλητισμού, ως ιδανικού τρόπου ζωής και πρόληψης χρόνιων παθήσεων. Με σκοπό τη διάδοση του δρομικού κινήματος ως εργαλείου για μια καλύτερη κοινωνία, PrimeTel και ΕΥ-ΖΗΝ ενώνουν τις δυνάμεις τους για αναδείξουν τη χαρά του αθλητισμού και της συμμετοχής.

    Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής ακολουθείστε τον σύνδεσμο https://www.facebook.com/events/2291522014220925/.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles