15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    PrimeTel: Προχώρησε από σήμερα στην κατάργηση των χρεώσεων περιαγωγής εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης

    Mobile-Phone-Roaming-Charges-Europe

    Στην κατάργηση των χρεώσεων περιαγωγής εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης προχώρησε από σήμερα η PrimeTel (Πέμπτη 1η Ιουνίου 2017) στο πλαίσιο εφαρμογής του κανονισμό 2120/2015 της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που προνοεί την κατάργηση από την 15η Ιουνίου 2017 όλων των τελών περιαγωγής για κλήσεις, αποστολή μηνυμάτων κειμένου, μηνυμάτων MMS και την χρήση διαδικτύου μέσω κινητού τηλεφώνου (mobile internet), στα 28 κράτη μέλη της Ε.Ε., καθώς και στο Λιχτενστάιν, τη Νορβηγία και την Ισλανδία.

    Έτσι από σήμερα η PrimeTel, παρέχει τη δυνατότητα στους συνδρομητές της να χρησιμοποιούν χωρίς επιπλέον κόστος, το υφιστάμενο πρόγραμμα σύνδεσης τους, όταν ταξιδεύουν στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Πιο συγκεκριμένα, οι πελάτες της PrimeTel θα μπορούν πλέον να καταναλώνουν τον διαθέσιμο χρόνο ομιλίας του προγράμματός τους, τόσο για εξερχόμενες κλήσεις προς Κύπρο όσο και προς οποιαδήποτε άλλη χώρα της Ε.Ε. Παράλληλα όταν ταξιδεύουν στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα μπορούν να δέχονται χωρίς επιπρόσθετο κόστος εισερχόμενες κλήσεις. Επιπρόσθετα, θα μπορούν να χρησιμοποιούν τα διαθέσιμα SMS του προγράμματός τους για αποστολή γραπτών μηνυμάτων προς όλους τους ευρωπαϊκούς προορισμούς και να καταναλώνουν τα διαθέσιμα MB του προγράμματός τους για πλοήγηση στο Internet.

    Σημειώνεται ότι τα πιο πάνω ισχύουν για τους ακόλουθους προορισμούς: Ισλανδία, Λιχτενστάιν, Νορβηγία, Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Κροατία, Τσεχία, Δανία, Εσθονία, Φιλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Ιταλία, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Ολλανδία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Ισπανία, Σουηδία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλική, Γουϊάνα, Γιβραλτάρ, Γουαδελούπη, Μαρτινίκα, Νήσος, Ρεϋνιόν, Άγιος Βαρθολομαίος, Άγιος Μαρτίνος, Μαγιότ, Αζόρες και Μαδέρα, Κανάριοι Νήσοι

    Τέλος, οι χρεώσεις περιαγωγής / εκτός πλάνου που θα ισχύουν από την PrimeTel για κλήσεις κατά τη διάρκεια περιαγωγής σε χώρες ΕΕ και ΕΟΧ από την 1η Ιουνίου, είναι οι ακόλουθες.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles