18.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    PrimeTel: “Run for Life”

    Με κεντρικό μήνυμα “Run for Life” η PrimeTel Running Team, η ομάδα των εργαζομένων, συνεργατών και φίλων της εταιρείας, προετοιμάζεται για να δώσει δυναμικό «παρών» και να τρέξει για καλό σκοπό συμβάλλοντας έτσι στην προσπάθεια για την ενίσχυση του Καραϊσκάκειου ιδρύματος.

    PRIMETEL-RUN FOR LIFE (Copy)

    Η ανθρωπιστική αυτή πρωτοβουλία της PrimeTel φαίνεται να έχει ιδιαίτερη απήχηση, αφού στο κάλεσμα της εταιρείας ανταποκρίθηκαν ήδη ο ποδοσφαιριστής της εθνικής ομάδας Δημήτρης Χριστοφή, η ηθοποιός Κρίστυ Παπαδοπούλου, ο παρουσιαστής Νικήτας Κυριάκου, ο κωμικός Κώστας Πρίγκιπας και ο παρουσιαστής Λουκάς Φουρλάς, αναλαμβάνοντας τον ξεχωριστό ρόλο των πρεσβευτών της ομάδας.

    Η συμμετοχή στον Εταιρικό δρόμο 5km, που θα γίνει την Κυριακή 10 Απριλίου στην Λεμεσό στο πλαίσιο Διεθνούς Μαραθωνίου Λεμεσού, είναι δωρεάν και η πρόσκληση της PrimeTel  είναι ανοικτή για κάθε ενδιαφερόμενο. Σημειώνεται επίσης ότι για κάθε δρομέα που θα συμμετάσχει με τα χρώματα της PrimeTel, η εταιρία θα προσφέρει 5 ευρώ για την ενίσχυση του Καραϊσκάκειου ιδρύματος καθώς επίσης μια συλλεκτική μπλούζα αλλά και το καπελάκι της ομάδας της PrimeΤel. Παράλληλα, την ημέρα της διεξαγωγής του αγώνα εκπρόσωποι του Καραϊσκάκειου ιδρύματος θα βρίσκονται στο χώρο πραγματοποιώντας δειγματοληψίες με σκοπό την επέκταση του αρχείου πιθανών δοτών στη χώρα μας, δίνοντας την ευκαιρία στους δρομείς να συμμετέχουν έμπρακτα στο έργο του.

    Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η PrimeTel, στηρίζει και συμμετέχει ενεργά ως Χρυσός Χορηγός του Διεθνούς Μαραθωνίου Λεμεσού, ενώ παράλληλα είναι ονομαστικός Χορηγός του εταιρικού Αγώνα Δρόμου 5 χλμ. και Επίσημος Προμηθευτής Τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών της διοργάνωσης.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles