21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Primetel: Συλλεκτική επετειακή φανέλα για τους φίλους της Ομόνοιας!

    Μια συλλεκτική επετειακή εμφάνιση της ποδοσφαιρικής oμάδας της Ομόνοιας περιλαμβάνει η νέα, αποκλειστική προσφορά της Primetel. Συγκεκριμένα, σε κάθε νέο ή υφιστάμενο συνδρομητή κινητής που μεταφέρει τον αριθμό του σε πρόγραμμα κινητής Primetel GIGA Smart ή GIGA Unlimited ή ανανεώνοντας το συμβόλαιό του, θα παραχωρείται μια δωροεπιταγή αξίας 30 ευρώ την οποία θα μπορεί να εξαργυρώσει στα Green Boutique της Ομόνοιας αλλά και μια συλλεκτική επετειακή φανέλα της Ομόνοιας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος 2020-2021!

    Επιπλέον, οι συνδρομητές Internet και Τηλεόρασης της Primetel θα μπορούν με μηνιαίο κόστος στα 39.90€ το μήνα, να παρακολουθούν την αγαπημένη τους ομάδα και τη νέα τηλεοπτική χρονιά 2021-22 , καθώς και ολόκληρο το Κυπριακό Πρωτάθλημα και Κύπελλο, μέσω δικτύου Fiber με ταχύτητες 100Mbps ή με 20Mbps, όπου δεν υπάρχει κάλυψη δικτύου οπτικών ινών.

    Τέλος, η Primetel, με διαγωνισμό που τρέχει στη σελίδα της στο facebook, θα αναδείξει με κλήρωση άλλους 200 τυχερούς, στους οποίους θα παραχωρηθεί μια από τις συλλεκτικές φανέλες της Ομόνοιας.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles