15.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Primetel: «συνοδοιπόρος» των εκδηλώσεων «Walking for life» και ΑΛΦΑΜΕΓΑ RUN AS ONE

    Πιστή στη μακρόχρονη δέσμευσή της, η Primetel, στήριξε και φέτος το έργο του ΠΑΣΥΚΑΦ, συμμετέχοντας σε μια σειρά από ενέργειες που προάγουν τη συντροφικότητα και τη στήριξη των συνανθρώπων μας με εμπειρία καρκίνου και των οικογενειών τους.

    Συγκεκριμένα, λειτουργώντας υποστηρικτικά στην μεγάλη προσπάθεια του Συνδέσμου ΠΑΣΥΚΑΦ για βελτίωση της ποιότητας ζωής των καρκινοπαθών, η Primetel, συμμετείχε και φέτος ως υποστηρικτής και επίσημος τηλεπικοινωνιακός χορηγός των εκδηλώσεων του Συνδέσμου.

    Παράλληλα, ομάδα εργαζομένων, συνεργατών και φίλων της Primetel, έδωσε και φέτος δυναμικό παρών στην εκδήλωση «Walking for life» του ΠΑΣΥΚΑΦ, ενώ έτρεξε για καλό σκοπό και στο ΑΛΦΑΜΕΓΑ RUN AS ONE.

    Υπενθυμίζεται ότι η Primetel συμμετέχει ενεργά και στην μεγάλη αθλητική γιορτή του νησιού, το «Μαραθώνιο Λεμεσού», υποστηρίζοντας έτσι έμπρακτα τις αξίες και τα μηνύματα με τα οποία είναι ταυτισμένη η κορυφαία αυτή διοργάνωση.

    Ως Χρυσός Χορηγός της Εταιρικής Διαδρομής των 5ΚΜ, αλλά και επίσημος τηλεπικοινωνιακός πάροχος γίνεται συνοδοιπόρος τον ΠΑΣΥΚΑΦ προωθώντας και εκεί τους στόχους του Συνδέσμου.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles