16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    PrimeTel Visa: Διαθέσιμο πλέον το Apple Pay

    Apple Pay_PrimeTel Visa_WEB

    Γρήγορες και ασφαλείς αγορές μέσω του Apple Pay, μπορούν πλέον να κάνουν οι  κάτοχοι της PrimeTel Visa powered by Revolut, έπειτα από την πρόσφατη ανακοίνωση της Revolut, για υποστήριξη του Apple Pay σε 12 ακόμη χώρες, μεταξύ των οποίων είναι και η Κύπρος. Αναλυτικότερα, η θετική αυτή εξέλιξη παρέχει τη δυνατότητα στους κατόχους της PrimeTel Visa να κάνουν γρήγορες και εύκολες αγορές σε καταστήματα, εφαρμογές και σε ιστότοπους με το Apple Pay για iPhone, Apple Watch, iPad και Mac. Επιπρόσθετα, οι συνδρομητές της PrimeTel μπορούν να προσθέσουν την PrimeTel Visa κάρτα τους στο Apple Pay μέσω της εφαρμογής της Revolut ή μέσω του Wallet App και να πραγματοποιούν γρηγορότερες πληρωμές, οι οποίες μπορούν να γίνουν ανέπαφα και μέσω Touch ID.

    Σημειώνεται ότι η PrimeTel Visa που προσφέρεται σε συνεργασία με την Revolut,  είναι η πρώτη κάρτα στην Κύπρο που ανταμείβει τους συνδρομητές της χαρίζοντας 1 GB δωρεάν mobile internet με την ενεργοποίηση της και επιπλέον δωρεάν MBs με κάθε αγορά, κάθε μήνα. Είναι άμεσα συνδεδεμένη με την εφαρμογή της Revolut, και εγγυάται μεταφορά χρημάτων στο εξωτερικό με έως και 10 φορές χαμηλότερο κόστος. Παράλληλα, επιτρέπει στους χρήστες που ταξιδεύουν, να μετατρέπουν συνάλλαγμα στην πιο συμφέρουσα ισοτιμία και να κάνουν δωρεάν αναλήψεις μέχρι 200€/ μήνα από ATM του εξωτερικού.

    Τέλος, η PrimeTel Visa προσφέρει πρόσβαση σε μία αγορά καινοτόμων υπηρεσιών, ανάμεσα στις οποίες συμπεριλαμβάνεται η αγορά και ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων, ταξιδιωτική ασφάλιση ανάλογα με την τοποθεσία με τη μέθοδο Pay-per-Day, καθώς και ασφάλιση κινητού από μόλις 1,11€/ εβδομάδα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles