20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    PrimeTel: Ουσιαστική στήριξη στους Αριστούχους των πανεπιστημίων!

    primetel_Winners_700pix

    Τους πρωτεύσαντες του Πανεπιστημίου Κύπρου, Cyprus College Limassol, PA College και του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου, βράβευσε πριν από λίγες μέρες η PrimeTel, κατά την διάρκεια της τελετής αποφοίτησής τους. Συγκεκριμένα, βραβευθήκαν από την PrimeTel, ο αριστούχος απόφοιτος του Τμήματος Τεχνικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών του Cyprus College Limassol, ο Χρυσοβαλάντης Αναστασίου, απόφοιτος του τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Κύπρου, ο Λιασής Καρασάββας, αριστούχος απόφοιτος του Τμήματος Πολυμέσων και Γραφικών Τεχνών του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου και η Αντωνία Κέκκου, έχοντας την υψηλότερη βαθμολογία στην πτυχιακή διατριβή που κατέθεσε στο Πτυχιακό Πρόγραμμα Business Computing του PA College.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι τις βραβεύσεις συνόδευαν χρηματικά έπαθλα που παραχώρησε η PrimeTel, και τα οποία παρέδωσε στους βραβευθέντες ο κ. Παντελής Στυλιανού, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της εταιρείας.

    Αναφερόμενος στο θέμα αυτό ο κ. Π. Στυλιανού – Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της PrimeTel, τόνισε μεταξύ άλλων «η αναγνώριση των προσπαθειών, και κάποιες φορές θυσιών, που κάνουν οι φοιτητές προκειμένου να επιτύχουν το στόχο τους και να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους, δεν θα μπορούσε παρά να επιβραβεύεται από την PrimeTel. Η προώθηση της εκπαίδευσης, των νέων τεχνολογιών και προσπαθειών αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της εταιρείας».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles